Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίζουν Βοσκόπουλος – Γκερέκου: η εφορία τους έκλεισε το σπιτικό

voskopoulos-gkerekou-chorizounΜία είδηση ήρθε να ταράξει το καλλιτεχνικό και όχι μόνο στερέωμα. Ένα βήμα πριν το διαζύγιο φαίνεται πως βρίσκονται η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά από 16χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao». «Ξέρω ότι μένουν χώρια. Ο ένας στην Κέρκυρα και ο άλλος στην Γλυφάδα.
 Ο Τόλης δεν είναι στην καλύτερή του φάση. Δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν πάει πουθενά. Έχω ακούσει ότι είναι χώρια από το καλοκαίρι και δε θέλει να το ανακοινώσει ακόμα», δηλώνει ο ανιψιός του Τόλη Βοσκόπουλου, Τόλης Παστός. Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει πριν ένα χρόνο, μόνο του, χωρίς την Άντζελα Γκερέκου, να κάνει ψώνια στην Γλυφάδα.
 Τα σύννεφα στο γάμο τους λέγεται ότι εμφανίστηκαν, σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», μετά τα πρόστιμα και τις οικονομικές παραβάσεις του Τόλη Βοσκόπουλου, προς το δημόσιο. Κύκλοι του περιβάλλοντος της Άντζελας Γκερέκου υποστηρίζουν ότι η βουλευτής περνά πολύ καιρό στην Κέρκυρα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο προσπαθούν να σώσουν τον γάμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου