Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΥΓΕΙΑ. Πώς να εξαφανίσετε την κοιλιά σας σε 4 εβδομάδες χωρίς να κάνετε δίαιτα ?

Η κετόνη από βατόμουρο είναι το τελευταίο όπλο για την καταπολέμηση του περιττού βάρους. Είναι διαθέσιμο ως συμπλήρωμα διατροφής και χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια άντρες ανά τον κόσμο και έγινε ακόμα πιο γνωστό μετά την τηλεοπτική προβολή (βλέπε βίντεο) στο\”The Dr. Oz show\”, το οποίο εξηγεί τα οφέλη της χρήσης της κετόνης από βατόμουρο.
Από την άλλη, υπάρχουν ακόμα πολλοί άντρες που υποφέρουν από την παχυσαρκία: μπυροκοιλιές, προγούλια, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα ακόμα για το πως δουλεύει. Άλλοι, οι οποίοι έχουν ακούσει για την κετόνη από βατόμουρο, δεν έχουν πληροφορηθεί αρκετά για τα οφέλη που προσφέρει στην απώλεια βάρους.
 Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα μας γράφει για αυτό το θέμα, με την ελπίδα να προσφέρουν όσον το δυνατόν πιο αξιόπιστες πληροφορίες για τους άντρες που θέλουν να εξαφανίσουν το λίπος από την κοιλιά τους. Σύμφωνα με τον Δρ. Οζ, το Raspberry Ketone δρα στο ανθρώπινο σώμα με δύο κυρίως τρόπους. Πρώτον, αναγκάζει το σώμα να κάψει το πλεόνασμα γλυκόζης και λίπους, κατά κύριο λόγο στο ήπαρ. Δεύτερον, επιβραδύνει την απελευθέρωση σακχάρων στην κυκλοφορία του αίματος.
 Τι αποτελέσματα να περιμένετε; Εξαφάνιση του λίπους στην κοιλιακή χώρα, μείωση του προγουλιού. Πως επιτυγχάνεται αυτό; Όταν τα σάκχαρα δε συσσωρεύονται στο αίμα, το σώμα δε δημιουργεί λίπος, καθώς, όπως είναι γνωστό, οι υδατάνθρακες από τα σάκχαρα είναι η αιτία δημιουργίας του λιπώδους ιστού
 Όταν τα δύο αυτά γεγονότα συνδυάζονται, το αποτέλεσμα είναι η εξαφάνιση του λίπους. Ταυτόχρονα, διακόπτεται και η δημιουργία νέου λίπους. Όλα αυτά, με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο για το ανθρώπινο σώμα. Βασικά, ήμασταν αρκετά σκεπτικοί με το Raspberry Ketone .
 Ακόμα και μετά από βουνά χαρτούρας που αφορούσαν την έρευνα, είχαμε στοιχεία μόνο αποτυπωμένα σε χαρτί. Οπότε εγώ, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που δουλεύω στο Men’s Fitness, αποφάσισα να δοκιμάσω το προϊόν στον εαυτό μου. Ήταν ο καταλληλότερος τρόπος να πραγματοποιήσω έρευνα για το άρθρο μου και να μοιραστώ τα αποτελέσματα μου με τους αναγνώστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου