Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ......Απο τον Τζιμ Καζη....Κατι για REGGAE

Reggae είναι ένα μουσικό είδος αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στην Τζαμάικα στα τέλη της δεκαετίας του 1960.
 Αν και μερικές φορές χρησιμοποιείται με την ευρύτερη έννοια να αναφερθεί σε περισσότερους τύπους Τζαμάικας μουσική , ο όρος reggae πιο σωστά υποδηλώνει ένα συγκεκριμένο στυλ μουσικής που δημιουργήθηκε μετά την ανάπτυξη των ska και rocksteady . Reggae είναι πιο εύκολα αναγνωρίζεται από τις ρυθμικές πινελιές για την off-beat , συνήθως παίζεται από κιθάρα ή πιάνο (ή και τα δύο), γνωστή ως skank .
 Αυτό το σχέδιο τόνους το δεύτερο και το τέταρτο κτύπησε σε κάθε γραμμή (ή το "και" s του κάθε χτύπο ανάλογα με το πώς η μουσική υπολογίζεται) και συνδυάζει με έμφαση τύμπανα για να νικήσει τρεις δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση και την αίσθηση του διατύπωση, σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα δημοφιλή είδη επικεντρωθεί σε κτύπησε ένα, το «απαισιόδοξες».
 Ο ρυθμός της reggae γίνεται αισθητή συνήθως είναι πιο αργή από τις δημοφιλείς μορφές Τζαμάικας, ska και rocksteady, που προηγήθηκε.
 Είναι αυτή η πιο αργό ρυθμό, η κιθάρα / πιάνο offbeats, η έμφαση στον τρίτο παλμό, και η χρήση των συγκεκομμένος , μελωδικές γραμμές μπάσου που διαφοροποιεί από άλλες reggae μουσική, αν και άλλα μουσικά στυλ έχουν ενσωματωθεί ορισμένες από αυτές τις καινοτομίες χωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου