Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΚΟΣΜΟΣ. Ο «Guardian» για τα επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Κύπρο

Τον γύρο του κοσμου έκαναν οι εικόνες από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν την Κυριακή, 10 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας.
 Πιο συγκεκριμένα, το ματς διεκόπη, καθώς οπαδοί των φιλοξενούμενων έριξαν κροτίδες, την ώρα που ο Λαβόρδε βρισκόταν τραυματίας στο έδαφος και δεχόταν τις πρώτες βοήθειες. Ο Λαβόρδε, ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου, αλλά και ο Παβίσεβιτς της Ομόνοιας τραυματίστηκαν και οι διαιτητές διέκοψαν αμέσως την αναμέτρηση και αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.
 Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» στην ηλεκτρονική της έκδοση ανήρτησε τη Δευτέρα το απόγευμα το βίντεο από τα επεισόδια:
 Για την ιστορία, το παιχνίδι άρχισε ξανά έπειτα από 10 λεπτά και η Ανόρθωση πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε πέναλτι του Ζουλιάνο Σπαντάσιο στο 3ο λεπτό κι ένα γκολ του Ρέζεκ στην εκπνοή. Έτσι, «έπιασε» την ΑΕΚ Λάρνακας στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αύριο ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Βιντεο δυστυχως δεν μπορεσαμε να εχουμε στην κατοχη μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου