Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜ ΚΑΖΗ.....

Το στυλ της R & B άρχισε να αναπτύσσεται στις αρχές του αρχές της δεκαετίας του 50. Αλλά πριν ήταν γνωστό ως ρυθμό-και-blues.
 Αυτή η μουσική έχει βυθιστεί σε ΗΠΑ. Roll Rock 'n' άρχισε να ισχύει στην Ευρώπη και από όλο τον κόσμο. Η βάση του roll rock 'n' ήταν ρυθμό και μπλουζ.
 Οι ιδρυτές της R & B ήταν Αφρο-Αμερικανοί. Η Καυκάσιους άρχισε να αναλάβει τις παραδόσεις, και με τον καιρό άρχισε να τους αλλάξει. Στη δεκαετία του πενήντα, κάτω από την επίδραση της Maddy Waters μαύρο κιθαρίστες, πιανίστες συμπεριλαμβανομένων, έκανε μια επανάσταση στο ρυθμό και μπλουζ. Δημιούργησαν μια γρήγορη κίνηση μελωδία που είχε την φρενήρη-ενεργητικός. Στη συνέχεια, πρόσθεσαν λόγια για τη μουσική που προηγουμένως ήταν ταμπού. Μόνο μετά από αυτό το rock'n'roll έχει να μεταδοθεί μεταξύ των Καυκασίων έφηβοι, και έγινε το πρότυπο στυλ της δημοφιλούς μουσικής στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο 60ο άρχισε να αναπτύσσει βρετανική ρυθμό και μπλουζ.
Το κύριο κέντρο του μπλουζ ήταν Λονδίνου. Υπάρχει όπου όλοι οι δημοφιλείς ομάδες συγκεντρώθηκαν. Αυτό το ύφος της μουσικής είχε ήδη κερδίσει μια θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη εκείνα τα χρόνια και είχε ένα τεράστιο αριθμό οπαδών. Όταν Καυκάσιους άρχισε να εκτελέσει το ρυθμό και μπλουζ, αυτό το ύφος έχει εξελιχθεί σε πιο συναισθηματικό στυλ των επιδόσεων.
 Ως εκ τούτου, πήρε το όνομά του την ψυχή. Τα τραγούδια ακούγονται ήδη με πρόθεση και συναισθήματα. Στο 70ο, η μουσική έχει αλλάξει και έγιναν πιο dancelike. Οι πρώτες καταγραφές ανήκουν στον James Brown. Στα μέσα της δεκαετίας 70η openned έχει μια πιο σύγχρονη περίοδο στην ιστορία αυτού του στυλ.
 Τι ήταν στην 80η; Μερικές επιτυχημένες τραγουδίστριες έγινε διάσημος λόγω ρομαντικές μπαλάντες. Αλλά ο Michael Jackson έκανε την ψυχή πιο σύγχρονο και πολύ επιθετική. Στην εποχή μας, R & B έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Αυτό το κύμα έχει ξεπεράσει κάθε επί το πλείστον εθνική καλλιτέχνη. [ http://randbhistory.250x.com/ ] Σύγχρονο R & B είναι ένα είδος μουσικής της δυτικής λαϊκή μουσική.
 Παρά το γεγονός ότι το ακρωνύμιο "R & B" προέρχεται από τη συνεργασία του με την παραδοσιακή μουσική και το ρυθμό μπλουζ, ο όρος R & B είναι σήμερα πιο συχνά χρησιμοποιείται για να ορίσει ένα στυλ της αφρικανικής αμερικανικής μουσικής που προέρχονται από τη διάλυση της ντίσκο στη δεκαετία του 1980.
 Αυτό το νεότερο στυλ συνδυάζει στοιχεία από soul, funk, χορό, και, από το 1986, σχετικά με με την έλευση του New Jack Swing επώνυμα R & B, hip-hop. Η σύντμηση R & B είναι σχεδόν πάντα χρησιμοποιείται αντί της πλήρους ρυθμό και μπλουζ όρος, αν και ορισμένες πηγές αναφέρονται στο ύφος ως αστικό σύγχρονο (το όνομα του ραδιο σχήμα που παίζει hip hop και σύγχρονο R & B). Σύγχρονο R & B έχει ένα λείο, ηλεκτρονικό ύφος δισκογραφική παραγωγή, drum machine-backed ρυθμούς, η περιστασιακή riff κιθάρας για να δώσει το τραγούδι μια αίσθηση ροκ, η περιστασιακή σόλο σαξόφωνο για να δώσει μια αίσθηση της τζαζ (ως επί το πλείστον κοινά σε R & B τραγούδια πριν το έτος 1993) , και μια ομαλή, πλούσια φωνητικά στυλ της διάταξης.
 Χρήσεις του hip hop beats εμπνευσμένη από τα τυπικά, αν και η τραχύτητα και το τρίξιμο είναι συνυφασμένες με το hip hop είναι συνήθως μειώνεται και εξομαλύνονται. Οι R & B τραγουδιστές συχνά γνωστή για τη χρήση τους από melisma, διαδόθηκε από τραγουδιστές όπως η Whitney Houston, Stevie Wonder και Mariah Carey.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου