Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ...απο τον "δικο" μας ΦΩΤΗ ΜΑΝΙΟ. Τα ξενα κεντρα αποφασεων.....

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με την μορφη του ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ με την οποια εμφανιζεται και εφαρμοζεται, χτυπαει διαρκως. Η Ελλαδα παντα προσδιοριζοτανε απο ξενα κεντρα αποφασεων.
 Ξενα Κεντρα αποφασεων καθορισαν οτι οι Ελληνες θα μεταναστευσουν και θα αδειασει η χωρα με συνεπειες οικονομικες, δημογραφικες και τελικα Εθνικης Υποστασης. Ξενα κεντρα αποφασεων καθορισαν οτι η Ελλαδα δεν θα αξιοποιησει τον πλουτο της, ωστε αλλοι να εχουν τον ελεγχο των αγορων.
 Αλλοι καθορισαν οτι η Ελλαδα θα ειναι η χωρα του χαρτινου τραπεζομαντηλου της τουριστικης περιοδου και του αρχιπελαγου της χειμωνιατικης σιωπης και των ξενοδοχειων φανταματων.
 Αλλοι, αυτοι ακριβως που ειχαν σκοπο να μην αναπτυχθει η Ελληνικη οικονομια, καθορισαν οι ελληνες η να ξενιτευονται η να απασχολουνται ως δημοσιοι υπαλληλοι εστω και ανευ αντικειμενου, ωστε να διασφαλιζεται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
 ενω ταυτοχρονα να μην αξιοποιειται η οικξονομικη δυνατοτητα της Ελλαδας, ωστε αυτη να παραμενει ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ και να μην εξεληχθει σε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου