Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

EURO 2012. Νίκη σημαίνει πρόκριση. ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ....

Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο το να βγουν τα κομπιουτεράκια ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.
Με βάση λοιπόν τα μέχρι τώρα δεδομένα, για να προκριθεί η Ελλάδα θα πρέπει μόνο και μόνο να νικήσει. Βασικά τα σενάρια έχουν ως εξής
 * Μας συμφέρει το ότι δεν νίκησε η Ρωσία, διότι έτσι έμειναν ανοικτές και οι δύο θέσεις. Ειδάλλως με νίκη τους οι Ρώσοι θα πήγαιναν στους 6 βαθμούς και εάν νικούσε και η Τσεχία την Πολωνία, θα πήγαινε κι εκείνη στους 6 πόντους.
 Οπότε ό,τι και να έκανε η Ελλάδα με τη Ρωσία, δεν θα είχε αντίκρυσμα. Η Ελλάδα νικάει τη Ρωσία και πάει στους 4 βαθμούς (όσους και οι Ρώσοι). Με ισοπαλία στο Τσεχία-Πολωνία υπάρχει τριπλή ισοβαθμία Ελλάδας, Ρωσίας, Τσεχίας, όπου η μία θα έχει νικήσει την άλλη και ούτω καθεξής (άπαντες από μία νίκη). Τότε λοιπόν αρχίζει η καταμέτρηση των γκολ και σε αυτό κερδίζουν Ρωσία και Ρωσία (φυσικά εάν η νίκη έχει μικρό σκορ), μιας και Τσέχοι θα παραμείνουν στο -3 στο μεταξύ των τριών ομάδων goal average.
 Σε νίκη με σκορ μέχρι δύο γκολ διαφορά η Ελλάδα περνάει ως δεύτερη, ενώ αν νικήσει με τρία γκολ διαφορά (πράγμα απίθανο) περνάει και ως πρώτη. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από νίκη, η Ελλάδα αποκλείεται και μαθηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου