Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αλ. Τσίπρας: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ περνούν στη λήθη της ιστορίας!

Αλ. Τσίπρας: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ περνούν στη λήθη της ιστορίας!Την Κυριακή τελειώνει το πάρτι της διαφθοράς τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Στις 18 Ιουνίου αναλαμβάνουμε τη διακυβέρνηση δίνοντας τέλος στο σάπιο οικονομικό και πολιτικό σύστημα», είπε χαρακτηριστικά.
 Στη διακαναλική συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε, ανακοίνωσε πως στην περίπτωση κατά την οποία επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, θα περικοπούν στο μισό οι μισθοί του πρωθυπουργού και του υπουργικού συμβουλίου. Επίσης ανακοίνωσε τη δημιουργία περιουσιολογίου και εξήγγειλε μικρό και ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα.
 ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, επίδομα ανεργίας στα 461 ευρώ για δύο χρόνια, επαναφορά της μετενέργειας, και νέα «σεισάχθεια» με ολική η μερική διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών στις τράπεζες και ρύθμιση αγροτικών χρεών στις τράπεζες.
 ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ περνούν το βράδυ της Κυριακής στη λήθη της ιστορίας, αφήνουν όμως πίσω τους έναν λαό λεηλατημένο» υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό υπερτόνισε: «Δεν θα σας προδώσουμε ποτέ». Το βράδυ της Κυριακής πρέπει να έχουμε να σχηματίσει κυβέρνηση, να μην ξαναζήσουμε τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, επισήμανε. Πρόσθεσε πως ο τόπος χρειάζεται μία κυβέρνηση με πυρήνα την Αριστερά για να ακυρωθεί το μνημόνιο. Μίλησε για αντικατάσταση του μνημονίου με ένα εθνικό σχέδιο ανόρθωσης της οικονομίας. Επίσης ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε σκληρή διαπραγμάτευση των επαχθών όρων της δανειακής σύμβασης.
 ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε ποτέ τις διαφορετικές του απόψεις στο εσωτερικό του ενώ κατήγγειλε τις δυνάμεις της ανευθυνότητας που χρησιμοποιούν το κλίμα τρομοκρατίας «για να ρίξει τη χώρα στα βράχια». Το σχέδιο Ερωτηθείς για το σχέδιο με το οποίο θα μεταβεί στις Βρυξέλλες και πιθανές συγκρούσεις, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά τις συζητήσεις με τους εταίρους, αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες. «Δεν θα σας αποκαλύψω όλα μου τα όπλα στην μάχη που θα δώσω. Ο ελληνικός λαός είναι ώριμος και ξέρει και την δυσκολία στην πιο απλή φάση της διαπραγμάτευσης αλλά και αν προκύψουν προβλήματα», επισήμανε. Επίθεση στους καναλάρχες Εξαπέλυσε επίθεση στα μεγάλα συμφέροντα και ενδεικτική ήταν η αναφορά στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ.
 Οι καναλάρχες θα πρέπει να ξέρουν ότι, θα πληρώσουν για τις άδειες, που έχουν, καθώς οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό και σε αυτή τη σύγκρουση θέλουμε το λαό μαζί μας, υπογράμμισε. Για το ...παρδαλό κατσίκι!! Σε ερώτηση για το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι, εάν κυβερνήσει το σχήμα της Αριστεράς έστω και μία ώρα θα «γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», ο κ. Τσίπρας είπε ότι, πέντε μέρες πριν τις εκλογές είναι ύποπτη μεταστροφή του κ. Χανιά, αλλά «είναι προετοιμασμένοι για όλα», καθώς το καταρρέον σύστημα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου