Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΩΤΗΣ 82 χρονια παραδοσης και ποιοτητας.

Η ΓΙΩΤΗΣ, με συνεχή φροντίδα και αφοσίωση στις ανάγκες των βρεφών αλλά και των μητέρων, παρουσιάζει τις ανανεωμένες συσκευασίες των βρεφικών κρεμών της.
 Οι νέες, μοντέρνες συσκευασίες των βρεφικών κρεμών κλείνουν μέσα τους όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζονται τα μωρά στην πρώτη κουταλιά της ζωής τους: πρεβιοτικές ίνες, πολύτιμες βιταμίνες και σίδηρο.
 Παράλληλα παρέχουν στη μητέρα τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται για την παρασκευή των γευμάτων του μωρού καθώς και λεπτομέρειες για τα διαθρεπτικά στοιχεία του κάθε προϊόντος. Επιπλέον, η σειρά βρεφικών κρεμών ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζεται και με μια νέα γεύση:
 Φαρίν Λακτέ με Μήλο Αχλάδι, που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της κρέμας φαρίν λακτέ με την υπέροχη γεύση αγαπημένων φρούτων. Είναι ιδιαίτερα εύπεπτη, ιδανική από τον 6ο μήνα που τα μωρά ξεκινούν να ανακαλύπτουν και να εμπλουτίζουν τις γεύσεις τους.
 Με την πολύτιμη εμπειρία των 82 χρόνων της και την εκτεταμένη επιστημονική έρευνα, η ΓΙΩΤΗΣ συνεχίζει ασταμάτητα να δημιουργεί τις μόνες ελληνικές βρεφικές κρέμες, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διαθρεπτικές απαιτήσεις των μωρών και πάντα με την εγγυημένη ποιότητα ΓΙΩΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου