Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Επειδή τον αντιπαθώ, θα τον υποδυθώ»

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε ρόλο... Ντομινίκ Στρος Καν.

Πριν το καλοκαίρι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας του αμερικανού σκηνοθέτη Άμπελ Φεράρα για το σεξουαλικό σκάνδαλο που υποχρέωσε τον Ντομινίκ Στρος Καν να παραιτηθεί από τη θέση του επικεφαλής του ΔΝΤ.

Το Στρος Καν θα υποδυθεί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στην Ελβετική Ραδιοτηλεόραση, τονίζοντας την αντιπάθειά του στο πρόσωπο του πρώην ισχυρού άντρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Επειδή τον αντιπαθώ συνεπώς θα το κάνω. Δεν είναι συμπαθητικός, πιστεύω πως είναι λίγο σαν όλους τους Γάλλους, λίγο αλαζονικός. Δεν μου αρέσουν πολύ οι Γάλλοι, εξάλλου. Είναι πολύ Γάλλος, αλαζονικός, αυτάρεσκος, μπορεί κανείς να τον υποδυθεί», δήλωσε ο ηθοποιός ερωτηθείς για τους λόγους αυτής της επιλογής.

Ο ηθοποιός δήλωσε ακόμη πως δεν είναι γι' αυτόν θέμα να εισχωρήσει μέσα στην προσωπικότητα του Ντομινίκ, ο οποίος ουδέποτε τον συγκίνησε όταν βρισκόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης. «Ουδέποτε με συγκίνησαν άνθρωποι που δεν είχαν αξιοπρέπεια», δήλωσε.

Στο ρόλο της συζύγου του Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σενκλέρ, η Ιζαμπέλ Ατζανί.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου