Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Μηνύματα αλληλεγγύης και ελπίδας

Πλήθος κόσμου, Κερκυραίοι και τουρίστες με την παρουσία τους στο 1ο Φεστιβάλ για το Χαμόγελο του Παιδιού «ΑΡΙΛΛΑΣ 2011» που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα χθες Σάββατο, έστειλαν μηνύματα αλληλεγγύης και ελπίδας.

Η διοργάνωση στηρίχτηκε στην εθελοντική προσπάθεια και τοπικών συλλόγων, Πολιτιστική Πρωτοβουλία Αρίλλα, Αθλητική Ένωση Αρίλλα - Καββαδάδων και του δικτύου παραγωγών του νησιού, «Η Κέρκυρα παράγει..» υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος, υπογράμμισε την σπουδαιότητα που έχει η κοινωνική προσφορά και ο εθελοντισμός για την συνέχεια ενός φορέα που αγωνίζεται για τα παιδιά.

«Είναι μια ευχάριστη νότα σε μια δύσκολη εποχή που έχει μαυρίσει την ψυχή των ανθρώπων» είπε ο κ. Γιαννόπουλος και πρόσθεσε :« Νιώθω πολύ περήφανος που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους σε αυτό τον τόπο. Οι Κερκυραίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και τα παιδιά τα οποία πλέον νιώθουν το νησί ,δικό τους σπίτι. Το Φεστιβάλ ήρθε για να προστεθεί στην ζεστή αγκαλιά τους. Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους , τους εθελοντές , που δουλεύουν σήμερα και για τους παραγώγους της Κέρκυρας που από την πώληση των προϊόντων διαθέτουν τα έσοδα τους, για την ενίσχυση του Χαμόγελου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης , που έγινε σε χώρους ιδιωτικής επιχείρησης, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Στον χώρο λειτούργησε μία μικρή αγορά με τοπικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, προσφορά του δικτύου παραγωγών. Ενώ παράλληλα έγινε και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα .

Τα έσοδα διατέθηκαν για την στήριξη του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου