Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μέλη του ΠΑΜΕ συνέλαβαν αστυνομικό

Στη σύλληψη ενός …αστυνομικού, προχώρησαν μέλη του ΠΑΜΕ, στη χθεσινή πορεία στο Σύνταγμα.
Ο αστυνομικός, του οποίου τα αρχικά είναι Χ.Τ., έγινε αντιληπτός από τους διαδηλωτές, αφού επικοινωνούσε με το αρχηγείο του μέσω ασύρματου.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ, τον ακινητοποίησαν και του πήραν την Αστυνομική ταυτότητα. Ο Χρήστος Κατσώνης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείς του ΠΑΜΕ, τόνισε με δηλώσεις του στον Ριζοσπάτη:

«Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση. Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου