Τρίτη 19 Απριλίου 2011

«"Λιοντάρι" η Μπαρτσελόνα, "ποντίκι" η Ρεάλ»

Αποτελεί ζωντανό θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να υποκλιθεί στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα.

Ο επίτιμος πρόεδρος της «βασίλισσας», Αλφρέντο Ντι Στέφανο, περι ου ο λόγος, με δηλώσεις του εκθείασε τους «μπλαουγκράνα» για την εμφάνισή τους στο σαββατιάτικο «clasico» στο «Μπερναμπέου», χαρακτηρίζοντας τους παίκτες του Γκουαρντιόλα «λιοντάρια» και τους αντίστοιχους του Μουρίνιο «ποντίκια»!

«Το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Μπαρτσελόνα ήταν απλά υπέροχο. Όλος ο πλανήτης είδε την ανωτερότητα της. Η Ρεάλ ήταν μια ομάδα χωρίς προσωπικότητα. Η απόφαση να χτυπήσει τη Μπαρτσελόνα στις αντεπιθέσεις ήταν ξεκάθαρα λανθασμένη. Η Μπαρτσελόνα παίζει μπάλα και χορεύει ενώ η Ρεάλ απλά τρέχει μπρος πίσω διαρκώς και οι παίκτες της κουράζονται» τόνισε αρχικά ο Ντι Στέφανο και συνέχισε:

«Η Ρεάλ έπαιξε απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήλεγχε το κέντρο σε όλο το παιχνίδι. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Το ποδόσφαιρο που παίζει είναι έξοχο και επιπλέον αποτελεί πρότυπο επαγγελματία. Δεν μπορεί κανείς να συγκριθεί μαζί του».

Καταλήγοντας ο Αργεντινός θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης άφησε αιχμές για τον τρόπο που παρέταξε ο Μουρίνιο την ομάδα του: «Είδαμε πως η προσέγγιση της Ρεάλ ήταν λάθος. Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε με λιοντάρι και η Ρεάλ με ποντίκι. Δεν χαίρεσαι απλά να βλέπεις τη Μπάρτσα αλλά το νιώθεις κιόλας. Οι παίκτες της συμπεριφέρονται στη μπάλα με λατρεία και σεβασμό, σχεδόν την χαϊδεύουν. Είναι απόλαυση να βλέπεις αυτήν την ομάδα».

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου