Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Κανονικά προχωρά η κατασκευή ΧΥΤΥ στην Κερατέα

Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκαν τα ραντεβού των τοπικών αρχών της Λαυρεωτικής και της ευρύτερης περιοχής με την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη και την αρμόδια υφυπουργό Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, μετά την "εκεχειρία" που συμφωνήθηκε χθες, για να συζητηθούν εκ νέου οι προτάσεις τους, οι οποίες, όπως ισχυρίζονται, δεν είχαν συζητηθεί μέχρι τώρα επαρκώς.
Εν τω μεταξύ, οι εργασίες για την κατασκευή του ΧΥΤΥ στην Κερατέα, προχωρούν κανονικά και χωρίς διακοπή και τα μηχανήματα δουλεύουν στον οριοθετημένο χώρο κατασκευής, στο Οβριόκαστρο, με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει δεσμευτεί, σύμφωνα με την σύμβαση ανάληψης του έργου.
"Δεν υπάρχει θέμα αναβολής του έργου" τόνισε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, επισημαίνοντας ότι ο συμβιβασμός ήταν να φύγουν οι κάτοικοι από τα μπλόκα και σε δεύτερη φάση η αστυνομία.
"Η κυβέρνηση δρα συλλογικά και σε ένα τέτοιο έργο ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος" πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής.
Ερωτηθείς γιατί η κυρία Μπιρμπίλη δεν ενημερώθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, ανέφερε ότι κάθε υπουργός δρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και απηύθυνε έκκληση να μην υποβιβάζουμε τη μεγάλη αυτή απεμπλοκή από την υπόθεση της Κερατέας, καθώς έχει αποκλιμακωθεί η ένταση.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου