Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τις χτύπησε επειδή αρνήθηκαν να του βάλουν να πιει!

Την υπόθεση ενός 35χρονου Βούλγαρου υπηκόου, κατοίκου Βόλου, εξετάζει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά τον ξυλοδαρμό 44χρονης ιδιοκτήτριας μπαρ και μιας 45χρονης φίλης της, διότι αρνήθηκαν να του βάλουν να πιεί ένα ποτό.

Ο δράστης σε κατάσταση μέθης, προκάλεσε ζημιές στο κατάστημα, ενώ είχε πάνω του πλαστά χαρτονομίσματα και σε μια παλιά Ferrari που οδηγούσε, ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης και ένα διαβατήριο Ελληνίδας που απεβίωσε πρόσφατα!

Όλα έγιναν στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής σε μπαράκι του Βόλου, όπου μπήκε ο 35χρονος αλλοδαπός και ζήτησε από τις δύο γυναίκες να του βάλουν ένα ποτό να πιεί. Ήδη ο άνδρας ήταν σε κατάσταση μέθης και η ιδιοκτήτρια του απάντησε ότι δεν του σερβίρει, γιατί είναι έτοιμη να κλείσει το κατάστημα.
Ο δράστης, αντέδρασε άσχημα και χτύπησε τις δύο γυναίκες, ενώ προκάλεσε και υλικές ζημιές στο κατάστημα, ενώ κλήθηκε η Ασφάλεια και ο 35χρονος συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, ο δράστης είχε πάνω του τρία πλαστά χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας 100, 50 και 20€, 3ενώ από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του (ένα παλιό Ferrari), βρέθηκε ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης και ένα διαβατήριο Ελληνίδας που απεβίωσε πρόσφατα.

Από την Αστυνομία, εξετάζονται προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να διαπιστωθεί ο ρόλος του «καουμπόι» αλλοδαπού. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου