Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Υπέρ του γάμου ομόφυλων ζευγαριών η υπ. Δικαιοσύνης της Καλιφόρνιας

Έκκληση προς το εφετείο που εξετάζει το ενδεχόμενο ανατροπής της απαγόρευσης που έχει επιβληθεί από την πολιτεία στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, απεύθυνε η υπουργός Δικαιοσύνης της Καλιφόρνιας, Καμάλα Χάρις.
Είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η ανακοίνωση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ότι δεν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται νόμο που είχε ψηφιστεί προ 15ετίας και όριζε ότι γάμος γίνεται μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας.
Η Καμάλα Χάρις, ζητά με επιστολή της προς το δικαστήριο, να καταπέσει η διαταγή που απαγορεύει γάμους μεταξύ ατόμων ιδίου φύλου, στην μεγαλύτερη σε πληθυσμό πολιτεία των ΗΠΑ, ενώ εξετάζεται και η προσφυγή κατά τις απαγόρευσης.
Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφοφόροι της πολιτείας της Καλιφόρνιας είχαν υπερψηφίσει σε δημοψήφισμα την πρόταση απαγόρευσης, γνωστή ως «πρόταση 8». Πέρυσι όμως ο περιφερειακός δικαστής του Σαν Φρανσίσκο έκινε την πρόταση αυτή ως αντισυνταγματική. Η απόφαση του έχει τεθεί σε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

www.enet.gr

3 σχόλια:

  1. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΦΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγαλο προβλημα το νυφικο
    για φαντασου?? ουσ ρε κοτεσ
    τρανσεξουαλ αδελφαρεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα,χα γιατί Νιώτη μου, δεν είναι μεγάλο πρόβλημα να βρεις το νυφικό; Θα είναι με ουρά η χωρίς, κλειστό μπροστά ή με ντεκολτέ, έξω την πλάτη ή όχι; Μεγάλο πρόβλημα το νυφικό, Νιώτη μου.
    Λοιπόν Φανή εγώ πιστεύω ότι το νυφικό θα το φορέσει αυτός που βάζει χέρι. Πάντα οι γυναίκες ήμασταν πιο τολμηρές, κι ας μας λένε το αδύναμο φύλο.Κούνια που τους κούναγε. Εσείς τι λέτε;
    Και καλημέρα και στους δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή