Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τι τρώμε;...






"ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ"








Υλικά
2 μεγάλα κοκκινόψαρα
1 μπακαλιάρο
3 πατάτες κομμένες στα τέσσερα
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
4-5 φύλλα σέλινο μαζί με τα κλωνάρια τους κομμένα σε κύβους
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
1 κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα

Εκτέλεση
Γεμίζω μια κατσαρόλα με νερό και βάζω μέσα όλα τα λαχανικά για να βράσουν. Όταν τα λαχανικά βράσουν με μια κουτάλα βγάζω τα μισά και με λίγο ζουμάκι τα πολτοποιώ στο μπλέντερ.
Κατόπιν βγάζω και τα υπόλοιπα σε ένα πιάτο και στο ζουμί βάζω και βράζω τα ψάρια για 15 λεπτά της ώρας.
Βγάζω τα ψάρια να κρυώσουν και τα ξεκοκκαλίζω.
Σουρώνω το ζουμί που έμεινε και το ξαναβάζω στην κατσαρόλα. Αν θέλω συμπληρώνω λίγο νερό ακόμη και ρίχνω μέσα τα λαχανικά και τον πολτό λαχανικών,1 ποτήρι λάδι ,αλάτι ,πιπέρι. Αφήνω να βράσει για 10 λεπτά και βάζω μέσα και το ψάρι σε μεγάλα και μικρά κομμάτια όπως το καθάρισα. Αμέσως σβήνω και την κουζίνα γιατί το ψάρι δεν πρέπει να μας διαλυθεί.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου