Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Υποκρισία καταλογίζουν στην Διαμαντοπούλου οι δάσκαλοι

Υποκρισία καταλογίζουν στην Διαμαντοπούλου οι δάσκαλοιΗ επιστολή που έστειλε η υπουργός Παιδείας στην Διδασκαλική Ομοσπονδία (όπως και στην αντίστοιχη των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης) θα επιστραφεί στον αποστολέα «ως απαράδεκτη», κατά τον πρόεδρο της ΔΟΕ Κ.Μαντά.
«Αντί άλλης απαντήσεως η εισήγηση μου προς το Δ.Σ. της Διδασκαλικής ομοσπονδίας θα είναι η επιστροφή της επιστολής ως απαράδεκτης, γιατί αν μη τι άλλο ξεχειλίζει από υποκρισία», ανέφερε ο ίδιος, σχετικά με το αίτημα του υπουργείου να καταθέσουν προτάσεις αναπλήρωσης των χαμένων ωρών από απεργίες και καταλήψεις.

Ο κ.Μαντάς σε δική του επιστολή σχολιάζει ότι η υπουργός Παιδείας «ανακάλυψε τον "ένοχο" για την απώλεια διδακτικών ωρών στις απεργιακές κινητοποιήσεις, που πραγματοποίησαν φέτος οι Εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες και όχι στα εκατοντάδες κενά που υπάρχουν, με ευθύνη της, από την αρχή της χρονιάς στα σχολεία».

Η αποστολή της επιστολής τη Δευτέρα, όταν και οι ομοσπονδίες συνεδρίαζαν και τελικά αποφάσισαν 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 30 Μαρτίου, δεν είναι καθόλου τυχαία. Στόχος της ήταν ο εκφοβισμός των συναδέλφων και η συκοφάντηση του κινήματος των εκπαιδευτικών, όπως αναφέρει.

www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. Στο σχολείο μου κ. Διαμαντοπούλου, καθηγητής/ρια τεχνικών δεν έχει έρθει ακόμη. Καθηγητή Πληροφορικής είχαμε μετά τα Χριστούγεννα. Αυτές τις ώρες που χάθηκαν ποιος θα τις αναπληρώσει; Και απεργίες αυτή τη χρονιά δεν έγιναν πολλές, ούτε καταλήψεις. Δεν είναι λοιπόν υποκρισία αυτό που ρωτάτε;

    ΄Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή