Το Μυλοκόπι είναι ένα εξαιρετικά εύγευστο ψάρι, χωρίς πολλά κόκκαλα, με μαλακό κρέας και σας συνιστώ να το δοκιμάσετε.
1 πιάτο πράσινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 πιάτο κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 πιάτο πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
1 φλυτζάνι μαιντανό ψιλοκομμένο
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
3-4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ...
Υλικά
1 Μυλοκόπι γύρω στα 2 κιλά1 πιάτο πράσινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 πιάτο κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 πιάτο πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
1 φλυτζάνι μαιντανό ψιλοκομμένο
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
3-4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψάρι μας και το χαράζουμε. Τοποθετούμε στην επιφάνεια λωρίδες ντομάτας και κατόπιν ενώνουμε μαζί όλα τα υλικά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί γύρω από το ψάρι. Ρίχνουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού λάδι, 1 1/2 φλυτζάνι νερό και το βάζουμε σε φούρνο να ψηθεί μέχρι να σωθούν τα υγρά του και να μελώσει.
Με άλλα ψάρι γίνετε; Σταυρούλα
ΑπάντησηΔιαγραφή