Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτη πρόκριση

Απίστευτη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια, πήρε η ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μίτσελ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ενωσης με το οποίο έγινε το τελικό 2-3, αποτέλεσμα που έστειλε τους "κιτρινόμαυρους" στους τέσσερις της διοργάνωσης. Οι "πράσινοι", παρά την εντός έδρας ήττα στον πρώτο αγώνα με 2-0 και το προβάδισμα της Ένωσης στο 13΄ με το γκολ του Λαγού, πέτυχαν τρία γκολ με τους Σισέ (19΄), Ζιλμπέρτο Σίλβα (45΄), Βύντρα (63΄) και μέχρι το 98΄ είχαν αγγίξει το θαύμα.
Με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 57' ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο άδειο -λόγω τιμωρίας- γήπεδο της Τούμπας, στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού το πρώτο ματς στο γήπεδο Καραϊσκάκη είχε λήξει 1-1. Στο 86' οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μιραλάς.
Το πρόγραμμα των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, με τον Διαγόρα να υποδέχεται τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στην έδρα του με την Κέρκυρα. Ο Ατρόμητος και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τα φαβορί για την πρόκριση, μετά τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων και τα αποτελέσματα των πρώτων παιχνιδιών:

Πέμπτη

16:00 (Ρόδος) Διαγόρας-Ατρόμητος (0-2)
19:00 (Βόλος) Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα (2-0)

Όλοι οι αγώνες του Κυπέλλου μεταδίδονται από το Conn-x TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου