Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

"Καιρός"


Πρόγνωση Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου 2011
Χαρακτηριστικά – Προειδοποιήσεις: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και νότια. Χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, κυρίως της κεντρικής και νότιας χώρας. Βαθμιαία επικράτηση θυελλώδν ανέμων, 8 τοπικά 9 μποφόρ, στα ανατολικά πελάγη.
-Αττική: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά δυτικής και βόρειας Αττικής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 εώς 8 βαθμούς Κελσίου.
-Θεσσαλονίκη: Τοπικές νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 εώς 8 βαθμούς Κελσίου.
-Δυτικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες στα νότια, που τις πρωινές ώρες στη νότια Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές, γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν. Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8. Βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασιά θα κυμανθεί από μηδέν εώς 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από μείον 1 εώς 5 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου