Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός Ο Χαβίτο υπέγραψε συμβόλαιο από 1η Ιουλίου

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Φρανσίσκο Χαβίτο από την 1η Ιουλίου. Την υπογραφή συμβολαίου ανακοίνωσε ο ισπανός επιθετικός κατά την άφιξή του στη Λα Κορούνια όπου θα αγωνίζεται τους επόμενους έξι μήνες με τα χρώματα της τοπικής Ντεπορτίβο δανεικός από τον Αρη. «Από την 1η Ιουλίου αρχίζει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα. Είχα ήδη συμφωνήσει, όταν προέκυψε η ευκαιρία της Λα Κορούνια και είπα πως θα ήθελα να διασκεδάσω αυτούς τους πέντε μήνες μέχρι τον Ιούνιο. Από μικρό παιδί παρακολουθούσα το ισπανικό πρωτάθλημα και πάντα ονειρευόμουνα να αγωνιστώ στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν θέλουν να με κρατήσουν παραπάνω, θα πρέπει να μιλήσουν με τον Ολυμπιακό» ξεκαθάρισε ο Χαβίτο.

Ο ισπανός δεξιός επιθετικός επί της ουσίας είναι ο τρίτος παίκτης που απέκτησε ο Ολυμπιακός κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, στην οποία επικράτησε η λογική του κ. Ερνέστο Βαλβέρδε για μετρημένες και ποιοτικές κινήσεις. Από την ομάδα αποχώρησαν ο Κώστας Μήτρογλου και ο Γιώργος Γκαλίτσιος οι οποίοι δόθηκαν δανεικοί στον Πανιώνιο και ο Ούγγρος Κρίστιαν Νέμεθ ο οποίος τους επόμενους έξι μήνες θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου. Στη θέση του Γκαλίτσιου αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο ο Γιάννης Μανιάτης και το κενό του Μήτρογλου στην επίθεση κάλυψε ο ελεύθερος από την ΑΕΚ Ραφίκ Τζιμπούρ ο οποίος έκανε ενθαρρυντικό ντεμπούτο την Κυριακή στο Βόλο. Η απόκτηση του Χαβίτο ενδεχομένως προαναγγέλλει και το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Δανό Ντένις Ρόμενταλ καθώς στην ίδια θέση αγωνίζεται επίσης ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Με τον Ντουντού αλλά χωρίς τον Αλμπερτ Ριέρα στην αποστολή θα ταξιδέψει πιθανότατα ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (18.00). Ο βραζιλιάνος μέσος τη Δευτέρα έβγαλε κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εξαρτάται αποκλειστικά από τον κ. Βαλβέρδε. Αντίθετα ο τραυματισμός του ισπανού χαφ-εξτρέμ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου αποδείχτηκε σημαντικός. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ριέρα έδειξαν οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο το οποίο έχει πρηστεί και μόνο με θαύμα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τούμπας.

 http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου