Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Προ ολίγων ωρών, ο εκπρόσωπος των λαθρομεταναστών καταληψιών της Νομικής Αθηνών, Αμπντούλ Χαμάμ Χαμουραμπί Αλ Πιπί, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και απεργός μπύρας και κόκα κόλας, με νέα συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωσε τα νέα αιτήματα των λαθρομεταναστών προς την Ελληνική Πολιτεία.
 
Η Ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
"Δεν κάνουμε πλάκα. Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν μας αποδώσετε την Ελληνική Ιθαγένεια, σπίτι κατά προτίμηση στο Ψυχικό ή την Εκάλη καθώς και 550.000 ευρώ στον κάθε έναν από εμάς για τα πρώτα μας έξοδα και τέλος, πτυχίο της Νομικής Αθηνών. Δεν ήταν, όπως καταλαβαίνετε, καθόλου τυχαία η επιλογή της Νομικής Αθηνών για τον αγώνα υπέρ των δίκαιων αυτών αιτημάτων μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πεθάνουμε για να γίνουμε δικηγόροι, δικαστές, συμβολαιογράφοι, καθηγητές της Νομικής, υπουργοί και πρωθυπουργοί της χώρας σας. Είναι δικαίωμα μας που δεν μπορείτε να μας το στερήσετε. Το λέει και η Κούρτοβικ, το λένε επίσης οι οργανώσεις: «Απελάστε τον Ρεαλισμό», «Κίνηση Ενωμένοι κατά του Καλαμποκιού και της IQ Απειλής», η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτοί Κώλοι» Μαρία Κανελλοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος της «ΑΝΕΡΑΣΤΥΑ» Πέτρος Κωνσταντίνου, το «Δίκυκλο για τα Πολίτικα και Σμυρναίικα Σουτζουκάκια», «η Νεολαία του ΣΥΝθεσάιζερ» η «Αντισυλληπτική Κοίμηση» κ.α. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Θα πεθάνουμε με μία λάθος κίνηση σας."
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ο κύριος Αμπντούλ Χαμάμ Χαμουραμπί Αλ Πιπί τελείωσε αυτή την νέα συνέντευξη Τύπου, ακούστηκε μέσα από το πλήθος των παρευρισκομένων δημοσιογράφων, η φράση «στ’αρχίδια μας».

www.zougla.gr 

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. Ζήτησαν να γα@άνε οι λαθροκαταληψίες τις γυναίκες, των ….Τσίπρα, Αλαβάνου, Λαφαζάνη, Στρατούλη, Παπαδημούλη, και να τους τις πάνε ΤΩΡΑ!!! Η μόνη φωνή αντίρρησης ήταν του ψαριανού, που απομονώθηκε πάραυτα από την πλειοψηφία. Αυτή την ώρα γίνεται έκτατη σύσκεψη για να παρθεί άμεση απόφαση για τα δίκαια αιτήματα των λάθρα, για το ποιος θα μεταφέρει τις γυναίκες στο νέο κτήριο για να εκπληρώσουν τα νέα τους καθήκοντα προς τους κατατρεγμένους, αδικημένους, καθώς και σεξουαλικά πεινασμένους λαθροκαταληψίες της νομικής.Η συνέχεια σε λίγο. Θα σας κρατάμε ενήμερους.
    Ο Πληριοφοριοδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟ, ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ,
    ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ,ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ! ΟΣΟΙ ΜΑΤΑΚΗΔΕΣ ΤΡΕΞΑΤΕ!!!!!!!!!!!!
    ΤΣΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΙΓΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΟΣΩ ΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ. ΤΡΙΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΚΑΙ ΣΟΛΙΣΤΑΣ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ.ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΙΣ ΑΝΝΑΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή