Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αλαβάνος: "Οποιος ζητάει άρση του ασύλου δεν είναι Έλληνας"

Το γιαούρτι γιατί είναι?...
Με την εμπρηστική δήλωσε ότι: "Δεν είναι Έλληνας όποιος ζητάει την κατάργηση του ασύλου, όπως ο κ. Σαμαράς", ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στο ΣΚΑΙ το πρωί της Πέμπτης (27/01), εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση σε ΝΔ και ΛΑΟΣ, που ζητούν να θεσπιστεί νομικά η καταργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Για  τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού "το άσυλο είναι οργανικό στοιχείο του ελληνικού πολιτισμού".

Κινήσεις όπως η κατάληψη της Νομικής είναι, κατά τον ίδιο, χρήσιμες για την προβολή και την επίλυση του προβλήματος των λαθρομεταναστών που δεν μπορούν να πάρουν νόμιμα χαρτιά για να ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Σημείωσε πάντως ότι θα μπορούσαν να βρεθούν "πιο εύστοχες κινήσεις , προτέινοντας μάλιστα : "Θα άξιζε να κάνουν κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, στο κέντρο, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και να συνδυάσουν το θέμα των δικαιωμάτων με το ζήτημα του τερματισμού της κατάστασης όπου η Ελλάδα έχει γίνει αποθήκη ανθρώπινης δυστυχίας, αφού με βάση το Δουβλίνο ΙΙ η Ευρωπαϊκή Ένωση καθηλώνει στη χώρα μας πρόσφυγες που θέλουν να πάνε στις οικογένειες τους στη Βρετανία, τη Σουηδία ή αλλού".

Ο κ.Αλαβάνος ένα λόγο για διεθνή εξεφτελισμό της χώρα μας αναφορικά με το θέμα των λαθρομεταναστών:

"Η Ελλάδα γίνεται ρεζίλι γιατί προβάλλονται εικόνες από την κινητοποίηση στο εξωτερικό». Οπως είπε, την Ελλάδα τη συμφέρει να γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη ότι, σε στιγμή μάλιστα μεγάλης οικονομικής κρίσης, η Ευρωπαϊκή Ένωση την έχει κάνει αποθήκη ανθρώπινης δυστυχίας κι ότι αυτό πρέπει να σταματήσει με την κατάργηση της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ" δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Ρεζίλι", όμως, πρόσθεσε, "έγινε η Ελλάδα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που καταδικάζει το Βέλγιο (μαζί με την Ελλάδα) γιατί επαναπροώθησε, με βάση μάλιστα την κοινοτική νομοθεσία, αφγανό πρόσφυγα στη χώρα μας, όπου δεν δίνεται άσυλο και όπου οι συνθήκες ζωής των προσφύγων είναι εξευτελιστικές."




http://www.cosmo.gr
 

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ . ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ. Ζήτησαν να γα@άνε οι λαθροκαταληψίες τις γυναίκες, των ….Τσίπρα, Αλαβάνου, Λαφαζάνη, Στρατούλη, Παπαδημούλη,Παπανδρέου, Παπουτσή, Νταλάρα, και να τους τις πάνε ΤΩΡΑ!!! Η μόνη φωνή αντίρρησης ήταν του ψαριανού,η οποία απομονώθηκε πάραυτα από την πλειοψηφία. Αυτή την ώρα γίνεται έκτατη σύσκεψη για να παρθεί ΑΜΕΣΗ απόφαση για τα δίκαια αιτήματα των λάθρα, για το ποιος θα μεταφέρει τις γυναίκες στο νέο κτήριο για να εκπληρώσουν τα νέα τους καθήκοντα προς τους κατατρεγμένους, αδικημένους, καθώς και σεξουαλικά πεινασμένους λαθροκαταληψίες της νομικής.Η συνέχεια σε λίγο. Θα σας κρατάμε ενήμερους.
    Ο Πληριοφοριοδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΠΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΛΑΒΑΝΕ!!!!!!!! ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΜΕΓΑΑΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    ΒΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ, Η, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΕΙΣ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή