Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Μήνυμα του Μίκη στη διαμαρτυρία των αστυνομικών :

Μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη διάβασαν οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., που χθες πραγματοποίησαν ένστολη διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος,
η οποία είχε σκοπό να «αφυπνίσουν συνειδήσεις» και στόχο «τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση του αστυνομικού λειτουργήματος, την κατοχύρωση του επαγγελματισμού, την καταπολέμηση της διαφθοράς και τη διαμόρφωση συνθηκών για διαρκή αστυνομική προσφορά στην ελληνική κοινωνία».


«Γνωρίζω ότι η αποστολή σας είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς είστε υποχρεωμένοι να ακροβατείτε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, αφ' ενός λόγω των κινδύνων αναχρονισμού και της δυσπιστίας των πολιτών και αφ' ετέρου όχι μονάχα γιατί η Πολιτεία δεν σας παρέχει ουσιαστική υποστήριξη αλλά κυρίως γιατί λείπουν η διορατικότητα, το θάρρος και σε ένα μεγάλο βαθμό η ευθύνη ορισμένων κοινωνικών και πολιτικών παραγόντων να αναγνωρίσουν ευθέως ότι οι σημερινοί αστυνομικοί δεν έχουν καμιά σχέση με τους χθεσινούς», ανέφερε ο Μ. Θεοδωράκης στο μήνυμα που διαβάστηκε. Και πρόσθετε: «Αντίθετα αποτελούν θωράκιση των δημοκρατικών μας θεσμών απέναντι σε κάθε είδους εγκληματικές πράξεις που απειλούν την ασφάλεια και τη ζωή του Ελληνα πολίτη, βάζοντας συχνά σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή, την πλειοψηφία του λαού μας».
Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009


ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΣΤΑ....ΜΑΤ

www.zougla.gr

2 σχόλια:

  1. Μήπως απελευθερωθεί κι αυτό το επάγγελμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αστυνομικοί τσιράκια κατευθυνόμενα του τζεφρυ. Καλά εκπαιδευμένα σκυλιά του σάπιου συστήματος. Μη τους λυπάστε όταν αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα μας νόμιμα, έρχονται και μας ψεκάζουν μέσα στα μάτια μας χημικά, και μας χτυπάνε αλύπητα Ότι και να πάθουν τους αξίζει. Για την κατάντια μας έχουν κι αυτoi τεράστιες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή