Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

"Καιρός"

Πρόγνωση Πέμπτης 27 Ιανουαρίου 2011
Γενικά Χαρακτηριστικά – Προειδοποιήσεις: Επιδείνωση του καιρού τη νύχτα στη δυτική Ελλάδα με βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και σταδιακή επέκταση
ανατολικότερα. Πολύ θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι μέχρι 9 μποφόρ στο Ιόνιο. Παγετός τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

-Αττική: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 εώς 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

-Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 εώς 4 βαθμούς Κελσίου.

-Δυτικά: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στο Ιόνιο.. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα 7 με 8 και τοπικά στο Ιόνιο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 εώς 13 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου