Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ανακαλούνται μοτοσικλέτες της BMWΑνακαλούνται μοτοσικλέτες της BMW

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών BMW μοντέλα K 1200 GT, K 1200 R, K 1200 R Sport, K 1200 S, K 1300 GT, K 1300 R και K 1300 S.
Η ανάκληση αφορά σε 541 μοτοσικλέτες, παραγωγής από τον Οκτώβριο του 2003 έως τον Οκτώβριο του 2010, στις οποίες ενδέχεται να εμφανιστεί δυσκολία κίνησης λόγω διάβρωσης του εδράνου του μοχλού εκτροπής στην πίσω μονάδα ανάρτησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η BMW HELLAS AE θα ενημερώσει τους κατόχους των συγκεκριμένων μοτοσικλετών, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση του μοχλού εκτροπής στην πίσω μονάδα ανάρτησης, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το επίσημο δίκτυο εμπόρων της BMW HELLAS AE.

http://www.zougla.gr

3 σχόλια:

  1. Ανέκδοτο

    Μια φορά που λέτε ξυπνάει ένας Χριστιανός και βλέπει από το παράθυρό του έναν άγριο γορίλα να έχει ανεβεί σε ένα πεύκο που είχε στο κήπο του και να γρυλίζει απειλητικά. Ο τύπος τα χρειάστηκε και άνοιξε το Χρυσό Οδηγό μπας και βρει κάποιον ειδικό να τον απαλλάξει από το αναπάντεχο πρόβλημα. Ανέλπιστα, κοιτάζοντας στον...
    πρώτο τόμο στο "Γ", βλέπει ένα επάγγελμα "Γοριλο -εξολοθρευτής - ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, οικονομία".
    Αμέσως παίρνει τηλέφωνο, δίνει τα αναγκαία στοιχεία και σε ένα τέταρτο χτυπάει την πόρτα του ένας τύπος, ντυμένος με στολή της λεγεώνας των ξένων και εξοπλισμένος με ένα ντουφέκι, ένα δίχτυ και κουβαλώντας και έναν άγριο σκύλο.
    - Εσείς με καλέσατε; τον ρωτάει και όταν του απαντάει καταφατικά και του δείχνει τον γορίλα στο δέντρο, ο παράξενος εξολοθρευτής του λέει αργά και παραστατικά:
    - Λοιπόν ακούστε πως θα γίνει η δουλειά. Θα ανεβώ στο δέντρο και θα αρχίσω να το τραντάζω δυνατά. Κάποια στιγμή θα χάσει την ισορροπία του ο γορίλας και θα πέσει κάτω. Άμεσα ο καλά εκπαιδευμένος σκύλος θα χιμήξει και θα τον δαγκώσει σε ευαίσθητο σημείο. Τότε εσείς θα ρίξετε το δίκτυ πάνω στον παραλυμένο γορίλα και εγώ θα κατέβω και θα τον δέσω. Και λέγοντας αυτά τα λόγια αρχίζει να σκαρφαλώνει στο δένδρο. Ο άνθρωπός μας, παραξενεμένος του φωνάζει από μακρυά:
    - Καλά και το ντουφέκι που χρειάζεται;
    Ο εξολοθρευτής, χωρίς να σταματήσει να σκαρφαλώνει, του λέει:
    - Κοίτα καμιά φορά, όπως κουνάω το δένδρο, θυμώνει ο γορίλας και κουνάει κι αυτός πιο δυνατά, οπότε είμαι εγώ που πέφτω. Σ' αυτή την περίπτωση πυροβολάς τον σκύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΑ.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα,χα, 7.41 έγραψες με το ανέκδοτο. Μια απορία έχω. Καλά καθώς θα πέφτει δε θα μπορεί να πυροβολήσει, αφού θα πέσει, θα έχει τη δύναμη να πυροβολήσει; Χλωμό μου φαίνεται. Οπότε σε περίπτωση που ο γορίλας φανεί περισσότερο μάγκας απ' ό,τι πρέπει, την έχει βαμμένη ο τύπος. ΄Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή