Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μπήκαν στο σπίτι και πήραν τις καραμπίνες

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε η καταγγελία ενός νεαρού άνδρα από το Ηράκλειο Κρήτης ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του.
Συγκεκριμένα, το βράδυ των Χριστουγέννων ο 25χρονος, σε κατάσταση αλλοφροσύνης, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος για να καταγγείλει στους
αστυνομικούς ότι άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του και του είχαν κλέψει τα τέσσερα κυνηγετικά όπλα που είχε κρυμμένα μέσα στο δωμάτιο όπου κοιμόταν. Από αυτά, μάλιστα, το ένα -το οποίο ήταν και αδήλωτο- ανήκε στον 34χρονο ξάδερφό του, ενώ η κατοχή των υπολοίπων, όπως προέκυψε, ήταν νόμιμη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο νεαρός άντρας, οι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα του σπιτιού του πήγαν γραμμή στην κρεβατοκάμαρά του, την οποία έκαναν άνω-κάτω: άνοιξαν όλα τα συρτάρια, σήκωσαν το στρώμα και έψαξαν την ντουλάπα, μέσα στην οποία βρήκαν τελικά κρυμμένα τέσσερα όπλα, τα οποία και αφαίρεσαν. Συγκεκριμένα, έκλεψαν μία καραμπίνα μάρκας MOSSBERG MAVERICK διαμετρήματος CAL 12, μία καραμπίνα μάρκας SAFIR ARMS T14 CLASSIC διαμετρήματος CAL 36, μία καραμπίνα μάρκας MOLOT VEPR διαμετρήματος CAL 12 και, τέλος, μία καραμπίνα μάρκας FABARM SAT διαμετρήματος CAL 12, ιδιοκτησίας του 34χρονου ξαδέρφου του.

Ο τελευταίος μπήκε σε μεγάλους μπελάδες χριστουγεννιάτικα αφού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθη για παράβαση των διατάξεων που αφορούν την ασφαλή φύλαξη ειδών οπλισμού. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της κλοπής των όπλων από το σπίτι του 25χρονου Ηρακλειώτη.

http://www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου