Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Δεν αποκλείεται ανατροπή με «κομμένο» στον Παναθηναϊκό!

Δεν αποκλείεται ανατροπή με «κομμένο» στον Παναθηναϊκό!Προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά το ηχηρό «χαστούκι» από τον ΟΦΗ. Το «τριφύλλι» έβγαλε χτυπητές αδυναμίες μέσα στο γήπεδο, γεγονός που φαίνεται πως... άνοιξε τα μάτια των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι μέχρι πρότινος έβλεπαν ότι όλα είναι καλά δομημένη στο ρόστερ της και δη στα χαφ. Γι' αυτό, άλλωστε, δεν αποκτήθηκε κι ένας αμυντικός μέσος κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
 Η ήττα-διασυρμός από τον ΟΦΗ, ωστόσο, που ήρθε ως συνέχεια της ισοπαλίας με τη Λαμία στην πρεμιέρα, κατέδειξε το πρόβλημα και πλέον ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας εξετάζουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν ρότα στον αρχικό σχεδιασμό τους. Κάπως έτσι ο Φάνης Τζανδάρης επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς υπάρχουν σκέψεις για να ενεργοποιηθεί, προσφέροντας μία επιπλέον λύση στα χαφ.
 Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του προπονητή, είναι πιθανό να επιστρέψει στα όπλα. Πάντως, παράλληλα, άνοιξε θέμα μεταγραφής ενός αμυντικού μέσου. Ηδη ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εξετάζει την αγορά των ελεύθερων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου