Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Προκριματικά Μουντιάλ: Την πάτησαν στην Τουρκία οι Κροάτες, ανέβηκαν κορυφή οι Ισλανδοί!

Προκριματικά Μουντιάλ: Την πάτησαν στην Τουρκία οι Κροάτες, ανέβηκαν κορυφή οι Ισλανδοί! Η Τουρκία κέρδισε με 1-0 την Κροατία, η Ισλανδία επικράτησε με 2-0 της Ουκρανίας και ο 9ος όμιλος οδηγείται σε φινάλε θρίλερ, με τις τέσσερις ομάδες να παλεύουν για την πρώτη θέση! Απίστευτα πράγματα στο 9ο όμιλο, όπου τέσσερις ομάδες βρίσκονται σε απόσταση βολής για τα 1+1 εισιτήρια!
 Η πρωτοπόρος Κροατία ηττήθηκε με 1-0 στην Τουρκία και είδε την Ισλανδία να την πιάνει στην κορυφή. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου πήρε τη νίκη με γκολ του Τοσούν (75’) και μείωσε στο -2 τη διαφορά της από την 1η θέση. Την ίδια ώρα η Ισλανδία κέρδισε με 2-0 την Ουκρανία στο Ρέκιαβικ και έπιασε τους Κροάτες στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα δύο γκολ του Σίγκουρτσον (47’ 66’) έδωσαν στους Ισλανδούς τη μεγάλη νίκη, ρεφάροντας για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Φινλανδία.
 Από την άλλη, η Ουκρανία έχασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται 4η με -2 όμως από την 1η θέση. Το μεγάλο ματς της επόμενης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα σε Τουρκία και Ισλανδία, με την Κροατία να υποδέχεται και την Φινλανδία και την Ουκρανία να παίζει με το Κόσοβο. Όσον αφορά την τελευταία αγωνιστική, οι Ουκρανοί υποδέχονται τους Κροάτες, οι Τούρκοι παίζουν στη Φινλανδία και οι Ισλανδοί υποδέχονται το Κόσοβο!
 Στο ντέρμπι ουραγών, η Φινλανδία κέρδισε με 1-0 το Κόσοβο και απέφυγε και μαθηματικά την τελευταία θέση. Ο Πούκι, που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 83’, ενώ ο Λουντ έπαιξε σχεδόν όλο το ματς (έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις).
 Η βαθμολογία του ομίλου:
 1. Κροατία 16 (12-3)
 2. Ισλανδία 16 (11-7)
3. Τουρκία 14 (12-8)
 4. Ουκρανία 14 (11-7)
5. Φινλανδία 7 (6-10) 6. Κόσοβο 1 (3-20)
 Το πρόγραμμα του ομίλου 9η αγωνιστική (6/10): Κροατία –Φινλανδία, Τουρκία-Ισλανδία, Κόσοβο-Ουκρανία 10η αγωνιστική (9/10): Φινλανδία-Τουρκία, Ουκρανία-Κροατία, Ισλανδία-Κόσοβο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου