Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ...Νανά Καραγιάννη: Πώς εξελίσσεται της υγείας της, νεότερα από το νοσοκομείο....ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την Νανά Καραγιάννη, η οποία αναμένεται να βγει από την εντατική. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και της Δήμητρας Δάρδα, ύστερα από οκτώ αγωνιώδεις μέρες νοσηλείας της στη ΜΕΘ του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, η Νανά Καραγιάννη βγαίνει από την Εντατική.
 Το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του θεραπευτηρίου που ανέλαβε τη γνωστή παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη, ύστερα από τιτάνιο αγώνα, κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας της και ήδη από χθες τα πρώτα χαμόγελα φωτίζουν τα πρόσωπα των δικών της ανθρώπων, αλλά και εκείνα των θεράποντων ιατρών της.
 «Προχωρήσαμε στην αφαίρεση όχι μόνο της τραχειοστομίας, αλλά και κάθε μηχανικής υποστήριξης του οργανισμού της. Την “ξυπνήσαμε” και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου “Αγία Όλγα”, ο Μιχάλης Κούτρας. Δείτε το βίντεο με το γιατρό της Νανάς Καραγιάννη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου