Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. Συμπλοκή Κούγια-Νύκταρη στο "Ελ. Βενιζέλος" ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ... ΣΤΗΜΕΝΑ

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Λάρισας, Αλέξη Κούγια και τον ιδιοκτήτη του ΑΟ Χανίων, Ηρακλή Νύκταρη διαδραματίστηκε την Τεταρτη στο αεροδρόμιο των Σπάτων. Αμφότεροι θα περάσουν το βραδυ τους στο τμήμα του «Ελ. Βενιζέλος» και θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στο αυτόφωροΠιο συγκεκριμένα οι δύο παράγοντες ήρθαν στα χέρια, με αφορμή καταγγελίες για στημένα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση για αρκετή ώρα πριν μεταφερθούν αμφότεροι στο αστυνομικό τμήμα αεροδρομίου.
 Aς πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Το ρολόι έδειχνε 9.20 το βράδυ της Τετάρτης, όταν συναντήθηκαν τυχαία οι δύο παράγοντες συλλόγων, που αγωνιζόνται στη Football League. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο άνδρες ταξίδευαν για Χανιά και Ηράκλειο με διαφορετικές πτήσεις όταν μια λογομαχία άναψε η «σπίθα» της μεταξύ τους έντασης. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα δευτερόλεπτα, προκειμένου να έρθουν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων επιβατών-επισκεπτών του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών.
 Ακολούθησε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, πριν οι δύο παράγοντες καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα του «Ελ. Βενιζέλος» καταθέτοντας εκατέρωθεν μηνύσεις. Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της Λάρισας κατέθεσε μήνυση για απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη, την ώρα που ο ισχυρός άνδρας του ΑΟ Χανίων κατέθετε μήνυση εναντίον του για απειλή και εξύβριση. Αμφότεροι θα περάσουν το βραδυ τους στο τμήμα του «Ελ. Βενιζέλος» και θα οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στο αυτόφωρο.
 Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου To zougla.gr επικοινώνησε με τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, με τον Αλέξη Κούγια να χαρακτηρίζει «κακοποιό» τον παράγοντα των «μπλε», κάνοντας λόγο ότι τον χτύπησε, προκειμένου να σταματήσει τις καταγγελίες του για τα στημένα παιχνίδια στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου