Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Απίστευτο: 85χρονη έκανε κομμάτια 1 εκατ. ευρώ για να μην τα πάρουν οι κληρονομοι...

Μία Αυστριακή ηλικίας 85 ετών έσκισε μεθοδικά κι έκανε κομματάκια χαρτονομίσματα αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ πριν αποβιώσει. Ο λόγος; Όπως φαίνεται να μην αφήσει καμιά κληρονομιά στους συγγενείς της, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα επικαλούμενο δικαστικές πηγές.
 Τα σκισμένα χαρτονομίσματα –των 100 και 500 ευρώ, η συνολική αξία των οποίων υπολογίζεται σε 950.000 ευρώ– ανακαλύφθηκαν μετά τον θάνατο της 85χρονης, εντός του οίκου ευγηρίας όπου είχε μεταφερθεί πέντε ημέρες νωρίτερα.
 Η 85χρονη κατέστρεψε επίσης τα βιβλιάρια του ταμιευτηρίου της, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Kurier τις οποίες επιβεβαίωσε η εισαγγελία του Βίνερ Νόιστατ. Οι εισαγγελικές αρχές της ανατολικής Αυστρίας ενημερώθηκαν για τα γεγονότα, πάντως δεν ξεκίνησαν έρευνα, καθώς «δεν προκύπτει κάποιο ποινικό παράπτωμα» διευκρίνισε ο εισαγγελέας Έρικ Χάμπιτσλ στο Γαλλικό Πρακτορείο.
 Οι προσπάθειές ωστόσο της ηλικιωμένης να εκδικηθεί τους κληρονόμους της φαίνεται πως θα πέσουν στο κενό: εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας διαβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα Κουρίρ ότι το πιστωτικό ίδρυμα είναι έτοιμο να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα......ΜΑΛΙΣΤΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου