Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Πριν λιγο... ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ:20 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣ!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/12/los_angeles2.jpgΠανικός προκλήθηκε στις 11:30 (τοπική ώρα) από πυροβολισμούς που έπεσαν σε κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών το οποίο φιλοξενούσε παιδιά με Ειδικές Ανάγκες στο Σαν Μπερναντίνο, μια πόλη 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες.
 Από τα πυρά έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 20 άτομα, ενώ εκτιμάται ότι μέσα στο κτίριο βρίσκονταν τουλάχιστον 670 υπάλληλοι. Η Daily Mail πάντως μεταδίδει ότι οι νεκροί μέχρι στιγμής είναι 12. Το περιστατικό έγινε γνωστό στις αρχές από την επικοινωνία των ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο.
 «Μας πυροβολούν. Είμαι κλειδωμένη σε ένα γραφείο. Προσευχηθείτε για εμάς» έγραψε σε μήνυμα προς τον πατέρα της μια κοπέλα που εργαζόταν μέσα στο κτίριο. http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/12/los_angeles3.jpg Στο σημείο έχουν φθάσει δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ασφαλίσει το κτίριο και να απομακρύνει από το σημείο τους περίοικους.
 Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής οι τρεις ένοπλοι είναι βαριά οπλισμένοι και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και μάσκες του σκι όπως ανέφερα αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία τους αναζητά ακόμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έχουν προσπαθήσει να διαφύγουν από το σημείο με ένα μεγάλο SUV. Θύματα από πυροβολισμούς στο Σαν Μπερναντίνο του Λος Άντζελες Αμερικάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στο σημείο έχουν σπεύσει και ειδικοί πυροτεχνουργοί καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί και εκρηκτικός μηχανισμός.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις δράστες είναι λευκοί και πιθανώς φέρουν στρατιωτική περιβολή. Το δίκτυο NBC αναφέρει πως οι πυροσβέστες στην περιοχή έχουν στήσει πρόχειρο ιατρείο και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Οι ειδικές δυνάμεις έχουν απομακρύνει από το σημείο ακόμα και τους δημοσιογράφους, και προχωρούν μέσα στο κτίριο ελέγχοντας δωμάτιο με δωμάτιο για επιζώντες ή υπόπτους.
 Για το επεισόδιο έχει ενημερωθεί ήδη ο πρόεδρος Ομπάμα ο οποίος παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της κατάστασης. Η Χίλαρι Κλίντον αμέσως μόλις έμαθε για το περιστατικό δήλωσε: «Αρνούμαι να δεχθώ αυτό που συμβαίνει σαν κάτι κανονικό. Πρέπει να αναλάβουμε δράση για σταματήσουμε την βία των όπλων άμεσα». Read more: http://hellaspress-angel.blogspot.com/2015/12/20.html#ixzz3tCgKqW1Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου