Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ...ΤΑΚΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ...Ο διαχρονικος!


Τον πρωτο ακουσα οταν ειδα το βυνιλιο του στο ραφι ενος δισκοπωλειου με τον πρωτο του προσωπικο δισκο που ειχε τιτλο το ονομα του.
Μεσα περιειχε πολλα ομορφα ακουσματα οπως το "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥΝ ΕΔΩ" που ειχε τραγουδισει στην Κερκυρα στο τοτε φεστιβαλ. Ο ενθουσιασμος μου ηταν τοσο μεγαλος γιατι ημουν πολυ νεαρος (ουτε φανταρος δεν ειχα παει) που το δισκοπωλειο απορησε με την μουσικη μου καλλιεργεια. Λιγο καιρο μετα ενας κολλητος μου λεει "Ο δικος σου τραγουδαει στην πλακα" λεω "Ποιος"? "Ο Τακης Μπινιαρης"
 Δεν εχασα ευκαιρια ηταν αρχες της χρονιας. Συγκεντρωσα ολη την τοτε παρεα και με πολυ μερακι πηραμε απο Πειραια τον ηλεκτρικο κατεβηκαμε Θησειο και με το ποδι σιγα-σιγα ανεβηκαμε πλακα στην μπουατ ΖΟΟΜ. Τραγουδουσε τοτε με μια αλλη μεγαλη μου συμπαθεια τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Μια μεγαλη επιθυμια σε δυο σε ενα....
 Η παρεα μας ηταν αν θυμαμαι 10 ατομα αγορια & κοριτσια...αξεχαστα χρονια και στιγμες!  Εχουν περασει χρονια αλλα τα ακουσματα του Τακη Μπινιαρη υπαρχουν οπως κι' εκεινος ακομη στολιζει τον χωρο της μουσικης και οσους τον αγαπουν. Ο διαχρονισμος ποτε δεν ειχε τετοια ανταποκριση οσο τα τραγουδια του που ακουγονται λες και τραγουδηθηκαν χθες!
 Οσοι θελετε να τον απολαυσετε live αυτο τον καιρο θα τον δειτε μαζι με την υπεροχη Νανα Γεωργιαδη στο ΖΥΘΟΣ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ Κολοκοτρώνη 8 15233 Χαλάνδρι Αθήνα Τηλ : 210 6890220 Email: zythosx@otenet.gr
 Η βραδια θα σας μεινει αξεχαστη το υπογραφουμε!.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου