Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ ΣΟΚ!.... ISIS: Σας δίνουμε το ακέφαλο πτώμα του Φόλεϊ για 1 εκ. δολάρια!!!...

Ανώνυμη πηγή που είναι και ο διαμεσολαβητής αναφέρει σύμφωνα με την New York Post ότι η τρομοκρατική οργάνωση προβαίνει σε αυτή την κίνηση ως ένδειξη ελέους απέναντι στην οικογένεια που θέλει να θάψει το νεκρό.
 Οι τζιχαντιστές που έχουν καταλάβει μεγάλα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας, σκοτώνοντας και αιχμαλωτίζοντας χιλιάδες ανθρώπους έχουν έσοδα για τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις κυρίως από την πώληση του πετρελαίου. Μετά όμως την δραματική πτώση στην τιμή του αργού πετρελαίου οι ισλαμιστές ψάχνουν τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα. “Ζητούν λύτρα από συγγενείς και κυβερνήσεις, για να μην αποκεφαλίσουν και βιάσουν ομήρους”, αποκαλύπτει ανώνυμη πηγή και συνεχίζει: “τώρα όμως φτάνουν στο σημείο να ζητούν χρήματα και για αποκεφαλισμένα, διαμελισμένα πτώματα”.
 Μάλιστα για να γίνουν πιστευτοί προσφέρουν δείγμα dna στους γονείς του Foley, για να αποδείξουν ότι το πτώμα του ανήκει. “Ζητούν 1 εκατ. δολάρια και θα στείλουν δείγμα dna στην Τουρκία. Αλλά για να το κάνουν αυτό, θέλουν προκαταβολικά τα χρήματα. Δεν δίνουν dna χωρίς τα λεφτά”, αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή στο Buzzfeed η οποία αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα σταματήσει την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση παρόλο που η οικογένεια θέλει το πτώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου