Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Mάρω Λύτρα: σπάει τη σιωπή της, γιατί εγκατέλειψε την Ελλάδα...

Mάρω Λύτρα: σπάει τη σιωπή της, γιατί εγκατέλειψε την ΕλλάδαΗ Μάρω Λύτρα έδωσε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι του Μόντρεαλ και μίλησε για όλους και για όλα. Η Μάρω Λύτρα έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούσαν όλους όσους την αγάπησαν και την στήριξαν εδώ, στην Ελλάδα! Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε, να εγκαταλείψει την καριέρα της στην χώρα μας και να επιστρέψει στον Καναδά.
 Επίσης, μίλησε για την νέα της επαγγελματική ιδιότητα, αυτή της νοσηλεύτριας, έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας δημιουργήθηκαν, αφ” ότου έφυγε από την χώρα μας και αποκάλυψε τα νέα της επαγγελματικά σχέδια. «Πέρασαν δυο χρόνια προκειμένου να πάρω την απόφαση να γυρίσω στον τόπο μου, στο Μόντρεαλ…
 Με τόση καριέρα και μου έλειπαν οι δικοί μου» είπε αρχικά. «Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα απογοητευμένη στην Ελλάδα. Ήμουν μια κοπέλα με διαφορετική νοοτροπία… Ήταν η πιο σωστή απόφαση που πήρα, είχα κουραστεί, η νύχτα έχει αλλάξει… Έφυγα την κατάλληλη στιγμή πριν την κρίση»!
 Η Μάρω Λύτρα μίλησε για το Fame Story, που όπως είπε είναι δίκοπο μαχαίρι μιας και σε έχουν σαν προϊόν και δεν δίστασε να πει πως δεν μιλά με κανένα παίκτη από το ριάλιτι και όλα μπροστά στη κάμερα φαίνονται μια χαρά… Η Μάρω αναφέρθηκε και στη νέα της δουλειά, που εργάζεται σε φαρμακείο και έχει μάλιστα και δίπλωμα «νοσηλευτικής»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου