Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Συγκλονιστικό: Παρήγγειλε πίτσα για να σωθεί από τον σύντροφό της...ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

pizza1Η γυναίκα ζητούσε επίμονα από τον αστυνομικό να της φέρει μια πίτσα, με τον ίδιο να πιστεύει πως πρόκειται για φάρσα. Μόλις ο αστυνομικός της ζήτησε να περιγράψει την κατάσταση η γυναίκα άρχισε να περιγράφει τα υλικά που ήθελε να εμπεριέχει η πίτσα, ενώ ρωτούσε επίμονα για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας της, με τον αστυνομικό να αντιλαμβάνεται πως η κλήση ήταν πιο σοβαρή από όσο νόμιζε.
Η καταγραφή της κλήσης είναι σοκαριστική, καθώς η γυναίκα να προσπαθούσε να κρατήσει στην γραμμή τον αστυνομικό και να τον πείσει χωρίς να αποκαλυφθεί στον σύντροφό της που βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο. Κλήση :
 «911, ποια είναι η τοποθεσία σας;»
 «123 Μαίν Στρίτ» «Εντάξει,τι συμβαίνει εκεί;»
 » Θα ήθελα να παραγγείλω μια πίτσα.»
» Κυρία μου, έχετε καλέσει το 911″
 «Ναι, το γνωρίζω. Μπορώ να έχω μια μεγάλη με ζαμπόν, μανιτάρια και πιπεριές;» «Εμμμ… Συγνώμη, γνωρίζεται ότι έχετε καλέσει το 911 έτσι;»
 » Ναι, ξέρετε πόσο θα αργήσει.»
 » Εντάξει κυρία είναι όλα καλά εκεί; Έχετε κάποια ανάγκη;» «Ναι, έχω» «Και δεν μπορείτε να μιλήσετε γιατί γιατί βρίσκεται κάποιος στο δωμάτιο μαζί σας;» «Ναι, ακριβώς. Γνωρίζετε πόσο θα αργήσει;»
» Έχω έναν αστυνομικό περίπου ένα χιλόμετρο από τη τοποθεσία σας. Ύπάρχουν όπλα στο σπίτι σας;»
 «Όχι»
«Μπορείτε να παραμείνετε στο τηλέφωνο;» ΄»όχι. Τα λέμε σύντομα, ευχαριστώ» Μετά το τηλεφώνημα ο αστυνομικός έλεγξε το ιστορικό των κλήσεων από το σπίτι, ανακαλύπτοντας πολλές κλήσεις καταγγελίας ενδοοικαγενειακής βίας. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι βρήκε τη γυναίκα βάναυσα κακοποιημένη και τον δράστη μεθυσμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου