Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

KAΙΡΟΣ. Χαλάει ο καιρός από αύριο – Έρχονται βροχές και καταιγίδες....

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 και τη νύχτα πιθανόν 8 μποφόρ. Πιο αναλυτικά Μακεδονία, Θράκη Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο βορειοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς κελσίου.
 Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 26 βαθμούς κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.
 Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα στα βόρεια. Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου Αττική Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα πιθανόν να σημειωθούν βροχές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου. Θεσσαλονίκη Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: αρχικά μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου