Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς δεν μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία...

0C69B62A1B1DAFB3D0014EC8B0E18E45Σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει «για να ακουστούν μερικές αλήθειες», παρέπεμψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, προαναγγέλλοντας κάποια μεγάλη αποκάλυψη εντός των προσεχών ημερών. «Κάποια πράγματα πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω», δήλωσε στον ΑΝΤ1. 0 «Δεν ξέρω αν θα είναι μεγάλη ή μικρή.
 Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να ακουστούν μερικές αλήθειες», πρόσθεσε. «Έχω να κάνω», σημείωσε, «συνέντευξη Τύπου εδώ και τρία χρόνια. Είναι κάτι που ετοιμάζουμε. Σήμερα τελειώνουμε το οργανωτικό του κόμματος και πάμε προς τα εμπρός». Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Σαμαράς «δεν μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία».
«Υπάρχει τόσο πολύ σήψη τον τελευταίο ιδίως μήνα που νομίζω ότι ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να κρατηθεί στην εξουσία, έχει χάσει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας. Δυστυχώς, αυτό που είναι εμφανές στο εσωτερικό το κάναμε εξαιρετικά πιο εμφανές στο εξωτερικό.» «Δεν ξέρω αν ελέγχει τίποτα, κατ΄ αρχήν δεν ελέγχει τους βουλευτές του, ο καθένας κάνει πολιτική, δεν την κάνει την πολιτική ο αρχηγός», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου