Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΛΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ...Τραγικό τροχαίο Φωκίδα: πόσοι νεκροί, τραυματίες

Τραγικό τροχαίο Φωκίδα: πόσοι νεκροί, τραυματίες [φωτο]Ποια είναι η τραγωδία που συγκλόνισε τη Φωκίδα; Δείτε τις φωτογραφίες από το τραγικό τροχαίο. Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με δύο παιδιά νεκρά, ηλικίας 16 και 20 ετών, στη Μαριολάτα Φωκίδας, ενώ τραυματίας είναι και ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με το lamiareport.gr οι δύο φίλοι νωρίς το βράδυ έβαλαν κόντρα με τα μηχανάκια, στον κεντρικό δρόμο της Μαριολάτας, που συνδέει τη κοινότητα με την Λιλαία και το Πολύδροσο. Δυστυχώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχαν σβηστά τα φώτα τους, με αποτέλεσμα ο 21χρονος οδηγός του κίτρινου αυτοκινήτου να μην τους αντιληφθεί.
 Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε επί τόπου ο 16χρονος από τη Μαριολάτα, ενώ λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή και ο 20χρονος, ο οποίος είναι αλβανικής υπηκοότητας και διέμενε με την οικογένειά του επίσης στη Μαριολάτα.
 Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είναι βουλγαρικής υπηκοότητας και νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Άμφισσας. Προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο διενεργεί το Α.Τ. Γραβιάς. Οι φωτογραφίες του τροχαίου στη Φωκίδα από το polydrososparnassou.blogspot.gr δείχνουν και τη σφοδρότητα της μοιραίας σύγκρουσης.
3753d04e72957866789e95eaedd56279

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου