Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ. 50 τζιχαντιστές νεκροί από Κούρδους στην Κομπάνι – Φωτογραφίες!...

isis-12-630x400Η έκβαση της πολιορκίας της Κομπάνι από το Ισλαμικό Κράτος δείχνει να έχει αντιστραφεί. Το βράδυ της Τετάρτης, ξημερώματα Πέμπτης, οι Κούρδοι του YPG σκότωσαν τουλάχιστον 50τζιχαντιστές και μάλιστα ανάρτησαν τις φωτογραφίες των νεκρών στο twitter. Η Κομπάνι πολιορκείται από το Ισλαμικό Κράτος από τις 15 Σεπτεμβρίου. Την προηγούμενη Πέμπτη η μάχη έδειχνε να γέρνει υπέρ των τζιχαντιστών και πολλοί φοβήθηκαν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο η πόλη θα έπεφτε.
 Ωστόσο, η παγκόσμια αλληλεγγύη υπέρ των ηρωικών ανταρτισσών και ανταρτών του YPJ και του YPG, ανάγκασαν τις ΗΠΑ από εκεί που έριχναν μια βόμβα την ημέρα στους πολιορκητές, να εντείνουν τους βομβαρδισμούς και να βρουν κάποιους στόχους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Κούρδοι υπερασπιστές την πόλης αρχικά να κρατήσουν τις θέσεις τους και στη συνέχεια να περάσουν στην αντεπίθεση. Οι Κούρδοι κάνουν νυχτερινές επιδρομές και σκοτώνουν πολλούς μακελάρηδες που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος.
isis-1Μάλιστα οι αντάρτισσες των Κούρδων προκαλούν πανικό στους τζιχαντιστές διότι πιστεύουν ότι εάν σκοτωθούν από βόλι γυναίκας θα χάσουν τον παράδεισο και τις μεταθανάτιες απολαύσεις. Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησαν οι Κούρδοι στο twitter το πρωί της Πέμπτης:
isis-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου