Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

CHAMPIONS LEAGUE. ΝΑΙ! ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΟ Χέρι σου πρόκριση & σεντόνι!!!!

Με γκολάρα του Σλοβάκου στο 73΄ ο Δικέφαλος πήρε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Σάλκε που μπορεί να ισοδυναμεί με χρυσάφι στη ρεβάνς της Τούμπας.
 Στόφα μεγάλης ομάδας ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος. Φανταστική ατμόσφαιρα από 4000 Έλληνες, ένταση στην κερκίδα της Σάλκε. Αποτέλεσμα που αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε ο ΠΑΟΚ στην Φέλτινς Αρένα από την Σάλκε. Ο "Δικέφαλος" αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την γερμανική ομάδα και πλέον βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από το ταξίδι στα αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Mybet - Νόμιμη άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα -Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά τα πρώτα πέντε λεπτά οπισθοχώρησε και έδωσε χώρους στην Σάλκε.
 Οι Γερμανοί πήραν την κατοχή, χωρίς, πάντως, να δημιουργούν τις μεγάλες φάσεις, την ώρα που ο "Δικέφαλος" δεν έπαιρνε επιθετικές βοήθειες από τα βαριά χαρτιά του, τον Στοχ και τον Λούκας. Η Σάλκε κατάφερε να προηγηθεί στο 32' με τον Φαρφάν μετά από φάση διαρκείας, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά ο Λούκας αστόχησε στο 38΄από το σημείο του πέναλτι. Ο "Δικέφαλος" υπνώτισε την Σάλκε στο δεύτερο ημίχρονο και με πρώτο βιολί τον Στοχ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73'με καταπληκτικό σουτ του Σλοβάκου άσου.
 Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός έστειλε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα ουράνια και τους "ασπρόμαυρους" πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου