Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΛΛΑΔΑ. Νεκρός ο 30χρονος επικελευστής Β.Π. στο πλοίο Καλλιστώ. Μυστήριο, αυτοκτονία.....

Νεκρός ο 30χρονος επικελευστής Β.Π. στο πλοίο Καλλιστώ. Μυστήριο, αυτοκτονίαΜυστήριο καλύπτει τον θάνατο του επικελευστή Β.Π. του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο πλοίο Καλλιστώ. Που οφείλεται ο θάνατος του; Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο επικελευστής Β.Π. μεταφέρθηκε άμεσα στο Ναυτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουεργείου: «Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 και περί ώρας 17:30, ο Επικελευστής Β.Π. που υπηρετεί στο Ναρκοθηρευτικό ΚΑΛΛΙΣΤΩ, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε χώρο του πλοίου. Ο ανωτέρω διακομίσθηκε άμεσα στο ΝΝΑ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το συμβάν διεξάγονται όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες/έρευνες.»
 Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το Πεντάγωνο, ο θάνατος ενός 30χρονου επικελευστή Β.Π. που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο ναρκοθηρευτικό Καλλιστώ στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας αποδίδεται σε αυτοκτονία. Το γενικό επιτελείο ναυτικού έχει ξεκινήσει συνθήκες θανάτου του 30χρονου αξιωματικού Β.Π. Είναι η δεύτερη αυτοκτονία που καταγράφεται στρατιωτικού που καταγράφεται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου