Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΕΥΡΩΠΗ. LUNA ROSSA....To κοκκινο φεγγαρι ειναι γεματο ενεργεια και λαμψη...

Σήμερα στο γήπεδο του αγώνα μπροστά από το «Lido di Venezia», οι πρώτοι αγώνες της Βενετίας Κύπελλο της Αμερικής World Series απογειώθηκαν  με δύο αγώνες του στόλου και την πρώτη σειρά των αγώνων....
 Η μορφή αυτών απαιτείσε την νίκη σε δύο αγώνες στους τρεις για να μεταβουν στο επόμενο στάδιο. Οι καιρικές συνθήκες σήμερα ήταν καλες για τον αγώνα, με τον ήλιο και ένα 9-κόμπο 140 ° / 170 °  σε αεράκι.
 Η εκκίνηση του πρώτου αγώνα ήταν στις 14,15. Σε αυτόν τον αγώνα η Luna Rossa Ξιφίας, υπό τη διεύθυνση του Paul Campbell-James, ξεκίνησε στο σκάφος επιτροπής, ενώ η Luna Rossa Piranha επέλεξε το pin- στο τέλος, αλλά δόθηκε μία ποινή για την πρόωρη έναρξη.
 Αυτό σε κίνδυνο για τη φυλή τους. Ο αγώνας κερδήθηκε από την ομάδα της Κορέας ο οποίος πήρε το προβάδισμα από την αρχή το δικαίωμα της απο τον πρωτο ρυθμο. Οι θέσεις όλων των επιλαχόντων (Oracle-Bundock, Luna Rossa Ξιφίας, η Άρτεμις και Ενέργειας) μετατοπίζονται  πολύ κατά τη διάρκεια των ιστιοδρομιών εξαιτίας τις δύσκολες συνθήκες της διαδρομής.
Η  Luna Rossa Ξιφίας τερμάτισε τέταρτη με την Piranha λίγα μόλις δευτερόλεπτα πίσω. Η  Άρτεμις Racing, μετά από ένα καλό τζιν επανέλθει το δεύτερο παλμό, τερμάτισε δεύτερη μπροστά της Ομάδας Ενέργειας (3ος). Η εκκίνηση του δεύτερου αγώνα του στόλου ήταν στις 15:05, με ένα ελαφρώς ελαφρύτερο άνεμο από 140 °.  Η Luna Rossa Ξιφίας,  ηταν πρώτη στη γραμμή εκκίνησης, διατήρησε την πρωτοπορία της στο δεύτερο πόδι.
Η  Ομάδα Ενέργειας, χάρη σε μια ευνοϊκή αλλαγή, πήρε το προβάδισμα και κέρδισε τον αγώνα. Η  Luna Rossa Piranha, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, ανακτήθηκε  χάρη στις μερικές θέσεις σε μια καλή τακτική και έκλεισε τον αγώνα στη δεύτερη θέση.
 Μετά τους αγώνες του στόλου οι δύο με τα ζευγάρια με βάση τα αποτελέσματα  των συνδυασμένων αγώνα κατάταξης του στόλου. Η  Luna Rossa Piranha κέρδισε δύο αγώνες εναντίον της ομάδας της Κορέας, ενώ αποκλείστηκε από την Oracle-Spithill. Το τελευταίο πλοίο, με πλοίαρχο του πλοίου στο Max Sirena, ξεκίνησε μπροστά στο δεύτερο αγώνα, αλλά πραγματοποιήθηκαν σε μια ποινή στην εγγύτητα της στη γραμμή του τερματισμού, λόγω διασταύρωση με την Oracle-Bundock που συμμετείχε στον αγώνα της κατά της γαλλικής ομάδας Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου