Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΝΑΥΤΙΛΙΑ. Ανοιγουν οι πυλες της Ναυτιλιας με τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2012

Σημερα ξεκινησαν τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2012 και θα ολοκληρωθουν 8 Ιουνιου. Οι πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο της κρουαζιέρας οδήγησαν τους διοργανωτές της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης Ποσειδώνια 2012 να εντάξουν στο πρόγραμμα Συνεδρίων και Σεμιναρίων της φετινής έκθεσης το Cruise Update at Posidonia 2012, ένα σεμινάριο για την κρουαζιέρα που αποτελεί συνέχεια του 1ου Posidonia Sea Tourism Forum και αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημασίας της κρουαζιέρας για την οικονομία της χώρας μας.
 Εκπρόσωποι του European Cruise Council, καθώς και εκπρόσωποι αλλά και χρήστες λιμένων κρουαζιέρας θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να εξετάσουν πώς οι αλλαγές στην νομοθεσία (άρση καμποτάζ), το επενδυτικό πρόγραμμα του ΟΛΠ για την κρουαζιέρα, οι ιδιωτικοποιήσεις λιμένων και άλλες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της θέσης της χώρας μας στην βιομηχανία αυτή επηρεάζουν τον κλάδο.
 Το Cruise Update θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 και ώρα 9.30 στο Posidonia Conference Hall, εντός του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.
Το Cruise Update at Posidonia 2012 τελεί υπό την αιγίδα του European Cruise Council, του ΣΕΤΕ, της Medcruise και του HATTA. Η συμμετοχή στο Cruise Update at Posidonia 2012 είναι δωρεάν για τα μέλη του HATTA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου