Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Κρατά κλειστά τα χαρτιά του!

Οι εικασίες των γαλλικών ΜΜΕ, ότι ο διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρός Καν, θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος εντείνονται, αλλά ο σοσιαλιστής πρώην υπουργός Οικονομικών δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του.
Ο Στρος-Καν, ο οποίος ανέλαβε ως επικεφαλής του εδρεύοντος στην Ουάσιγκτον Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα τέλη του 2007, θα νικήσει αποφασιστικά τον συντηρητικό Νικολά Σαρκοζί, αν οι δύο βρεθούν αντιμέτωποι στις εκλογές τον προσεχή Απρίλιο, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.
Ενώ έχει μέχρι τις 13 Ιουλίου διορία για να πει αν θα συμμετάσχει στις προκριματικές εκλογές των Σοσιαλιστών, οι προβλέψεις ότι θα το κάνει, και ότι θα το πει πολύ πριν από τη λήξη της προθεσμίας, έχουν πολλαπλασιαστεί αφότου έκανε την τελευταία από μια σειρά επισκέψεων στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.
Παράλληλα με τις αυξανόμενες εικασίες, ότι η πρώην supermodel σύζυγος του Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι μπορεί να είναι έγκυος, η επόμενη κίνηση του Στρός Καν είναι το θέμα του κουτσομπολιού τόσο από τις σοβαρές εφημερίδες όσο και από τα περιοδικά της showbiz.
Ένα ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε σήμερα ότι θα ανακοινώσει τη συμμετοχή του στις εκλογές στις 28 Ιουνίου, την πρώτη ημέρα μιας περιόδου δύο εβδομάδων, κατά την οποία οι υποψήφιοι των σοσιαλιστικών «προκριματικών» πρέπει να υποβάλουν επίσημα την υποψηφιότητα τους.
Άλλα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι θα μπορούσε να ρίξει το γάντι στο τέλος Μαΐου, μετά από τη γαλλική σύνοδο κορυφής των δυνάμεων της G8.

www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου