Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

"Λόγια σκόρπια"




"ΤΑ ΕΝΔΟΜΥΧΑ Η ΜΗ"

15 σχόλια:

  1. Μην αφήνεις πότε σου το σήμερα να μαραίνεται. Μην αφήνεις τη ζωή να χάνεται σαν την άμμο μέσα από τα δάχτυλα σου. Ζήσε... Κατάλαβες; ... Ζήσε! Μην βάζεις το σήμερα ενέχυρο σ' αυτό που εννοούνε μερικοί μουχλιασμένοι αύριο! Το σήμερα είναι δικό σου φίλε. Αγάπησε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ζωή αλλάζει, αλλά δεν χάνεται! Η ελπίδα σβήνει, αλλά ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει! Η αλήθεια καλύπτεται, αλλά και πάλι λάμπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα σκεφτόμουν τι θα έκανα για σένα αν ήσουν δικιά μου.
    Το λάθος μου είναι ότι δε σκέφτηκα τι πρέπει να κάνω για να γίνεις δικιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη μου τη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια "αδελφη"κανει ωτοστοπ.Σταματαει ο νταλικερης να τη παρει.Στο δρομο ομως η νταλικα ανατρεπεται με αποτελεσμα να τραυματιστει ελαφρια η αδελφη και ζηταει αποζημιωση απο τον νταλικερη.
    Αυτος ανενδοτος
    Απο το κινητο της η αδελφη τηλεφωνει στο δικηγορο της και λεει
    Τακη πεσαμε εξω με μια νταλικα και τραυματιστικα,να ζητησουμε αποζημιωση,και αν δεν μας δωσει να παρουμε το σπιτι.τη νταλικα και οτι εχει
    Τα ακουει ο νταλικερης και εξαγριωμενος της φωναζει
    -Θα παρεις τα α@@@@@ μου
    -κλεινω Τακη κλεινω τα βρηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΒΓΑΛΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΑΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

    Τρεις γάμους έκανε η γιαγιά Ελλη, και οι τρεις μόνο απο συμφέρων. Ο πρωτος, με πολύ γνωστό για την εποχή του τοτε δημοσιογράφο, τοτε που η κυρια διψούσε για αναγνωρισιμότητα στο επάγγελμα, και την απόχτησε με τον άντρα που πήρε. Ο δεύτερος άντρας της ήταν ο υπουργός Λιβάνης.Ενω περνούσε μια μέρα η κυρία απο ένα δρόμο της αθήνας, είδε και ερωτεύτηκε παράφορα ενα παλατάκι πισω απο τα παλιά ανάκτορα! Ρώτησε τίνος ήταν , της είπαν πως είναι του πρασινοσκώληκα τότε βαρβάτου υπουργού πασόκου Λιβάνη.
    Πήγε τον βρήκε καθ'οτι μεγάλη πασόκα κι αυτή ,και του εκμυστηρεύτηκε σφόδρα τον έρωτά της!!! Βέβαια εδώ υπήρχε ενα μικρό, πολύ μικρό κόλλημα, ήταν παντρεμένος με μεγάλα παιδιά και εγγόνια ο γεροΛιβάνης, αλλά! μασάει κάτι τέτοια η κυρια, κολώνει? Οχι , Ποτε! Τον χώρισε γέρο άνθρωπο με εγγόνια και τον παντρεύτηκε. Κι αυτός για αμοιβή της το έγραψε το παλάτι που ειχε ερωτευτεί η κυρία , και οχι μόνο, της έγραψε και άλλα πολλά ακίνητα καθ'οτι μακρυχέρης υπουργός και κολλητός φίλος του Αντρέα, έδενε κι έλυνε τότε.Κι όταν κάποια στιγμή έπαθε αυτός εγκεφαλικό λόγω ηλικίας ,τον πήγε η κυρία σε ένα νοσοκομείο, τηλεφ.στα παιδιά του για ενημέρωση και δεν την ξανάδαν εκει! Κυρία, η κυρία ! Τους τον ...επέστρεψε στα παιδιά του και στη γυναίκα του, και αμαρτιαν ουκ έχει! Μετά παιδιά όλως τυχαίως αγάπησε έναν τραπεζίτη, αν θυμάμαι καλά Αποστολόπουλο τον έλεγαν, πήρε μεγάλη προίκα κι απ' αυτόν. Και μετά, και μετά? Μετά παιδιά, ήρθε και της χτύπησε τη πόρτα...ο πολύ μεγάλος , ο τρανταχτός έρωτας της ζωής της !! Και ποιος ηταν αυτός, κανένας δημόσιος υπάλληλος, μήπως κανένας δημοσιογράφος?
    Οχι βρε κουτά!!!!!! Εφοπλιστής ήταν το επόμενο θύμα της, γιατί τώρα μεγάλωσε πια , και μεγάλωσαν και οι μπίζνες της! Στόχεψε σε πολύ μεγάλες μπίζνες , οχι παίζουμε! Αυτά, για τα κοριτσάκια να μαθαίνουν πως...να ερωτεύονται!!!!!!!!
    Να έχουν ως παράδειγμα τη γιαγιά Ελλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάζευε και ας είναι ρόγες Σταυρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χα, χα Σταυρούλα έγραψες. Πάντως στο θέμα του Λιβάνη, δεν έφταιγε μόνο η γιαγιά ΄Ελλη, αλλά κι ο παππούς Λιβάνης. Τι ήταν κανένα ανήλικο ο παππούς και τον παρέσυρε η γιαγιά;
    ΄Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εχει και συνέχεια και τον σημερινό μεγάλο της έρωτα τον χώρισε απο την καλή της φίλη την άλλη μεγάλη κυρία που τρέμη.
    Μπορεί και να τον αντάλλαξαν μεταξύ τους γιατί ήταν και κολλητές.Και ζούνε αυτοί καλά και μείς καλύτερα.
    Βρέ τι τραβάει οι Ελλη-νες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλε τι τολμη και γοητεια ....το χολιγουντ την πηρε μυρωδια?
    εγω ξερω και μια αλλη ιστορια για καποια καλη κυρια που προκειμενου να τον τυλιξει λιποθυμησε και καλα.....δεν θυμαμαι τις αντριχιαστικες λεπτομεριες ομως
    ΚΑΡΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΄Ενοια σου Κάρμεν μου και τις θυμάται ο Αγγελόπουλος. Ακόμα τις πληρώνει χρυσές.

    ΄Εφη η κακιασμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κυριος της κυριας εμαθα οτι το καλοκαιρι εγινε μπαμπας με μιαν μικραν δεσπινιδα και καρπος του ερωτα τους ηρθε να συμπληρωση την ευτυχια ους
    ΚΑΡΜΕΝ η Κοτσομπολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο....Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ. ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΗΛΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητε με τοσα λεφτα και εγω θα ανεχομουν το κερατο... και βερνικωμενο μαλιστα!!!!
    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή