Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Ακούστε και θαυμάστε τη νέα απύθμενη υποκρισία του Βατικανού. Ο Πάπας Βενέδικτος, λέγει η ανακοίνωση του Βατικανού, δεν μπορεί να δωρίσει τα όργανά του για μεταμοσχεύσεις παρόλον ότι ως Καρδινάλιος Ιωσήφ Ράτνσινγκερ (πριν την εκλογή του σε Πάπα) ο κ. Βενέδικτος είχε δηλώσει δωρητής οργάνων και ήταν υπέρμαχος της σταυροφορίας υπέρ της δωρεάς οργάνων!!!
Πριν την εκλογή του, λέγει το Βατικανό, ήταν πολίτης (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καλά δεν ήταν καρδινάλιος;) αλλά μετά την εκλογή του ως Πάπας ανήκει στην Εκκλησία!!! Δηλαδή οι καρδινάλιοι δεν ανήκουν στην Παπική Εκκλησία; Μόνον ο Πάπας ανήκει; Και μετά μας κατηγορούν οι Οικουμενιστές επειδή θεωρούμε ανθρωποκεντρικό σύστημα και οργάνωση απύθμενης υποκρισίας και όχι Εκκλησία τον Παπισμό.
Σε κάθε περίπτωση ο “Αγιότατος” Πάπας της Ρώμης μπορεί να είναι βέβαιος ότι ούτε ως Πάπας, ούτε ως καρδινάλιος υπήρξε ποτέ μέλος της Εκκλησίας αλλά επιφανές μέλος μιας παναίρεσης που πρόσβαλε το χριστιανισμό και τον εξέθεσε στη χλέυη των αθέων με την υποκρισία και τη βία και τις αιρέσεις και το αντιχριστιανικό πνεύμα που τον χαρακτηρίζουν.
Ας κρατήσει τα όργανά του ο Πάπας! Δεν χρειάζεται να τα δωρίσει. Τη μετάνοιά του για τις αιρέσεις που πρεσβεύει και τη συνεισφορά του για τη διαστρέβλωση του χριστιανισμού μπορεί να τα προσφέρει εν μετανοία στην Ορθόδοξη Εκκλησία; Αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Και τα υπόλοιπα Ιησουίτικα ότι ως καρδινάλιος δεν υπάρχει πρόβλημα να δώσει τα όργανά του αλλά όταν εκλεγεί Πάπας δεν μπορεί να τα δωρίσει ας τα αφήσει κατά μέρος γιατί προκαλούν εμετική αηδία σε κάθε νουνεχή άνθρωπο.

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

21 σχόλια:

  1. Απίστευτη η υποκρισία του Παπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατανοεί ότι γελοιοποιείται με αυτές τις αποφάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αστείο να λέγιε ότι ο καρδινάλιος μπορέι να δωρίσει οργανα άλλα όχι ο πάπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δτσκολα θα βρεθέι κάποιος να διαφωνήσει με τέτοιες υποκρισίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να μας λέγει ποιος δικαιούται να δωρίζιε όργανα και να γελοιοποιείται καλύτερα να μας λέγει ΑΝ δικαιούται ή χοι και γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι αδινοητο να μεταχειριζονται αυτα τα θεματα με αυτη την υποκρισια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το βατικανό ζει στον κοσμο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή