Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑΞΕΝΑ. Κινηματογραφική απόδραση χταποδιού από ενυδρείο της Νέας Ζηλανδίας!...

Κινηματογραφική απόδραση χταποδιού από ενυδρείο της Νέας ΖηλανδίαςΤην ελευθερία του αποφάσισε να διεκδικήσει ένα χταπόδι, το οποίο απέδρασε με… κινηματογραφικό τρόπο από ενυδρείο της Νέας Ζηλανδίας και πλέον κολυμπά στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού. Το χταπόδι, το οποίο ακούει στο όνομα Ίνκι, λόγω του μελανιού που εκτοξεύει, βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει μέσα από ένα μικρό κενό στη δεξαμενή του, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στο ενυδρείο της πόλης Νάπιερ.
 Αφού βρέθηκε για λίγο στο δάπεδο, ο Ίνκι ανακάλυψε έναν σωλήνα διαμέτρου 15 εκατοστών, ο οποίος οδηγούσε προς τη θάλασσα, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και το BBC. Όπως εξήγησε ο διευθυντής του ενυδρείου Ρομπ Γιάραλ, το καπάκι της δεξαμενής του Ίνκι είχε μείνει μισάνοιχτο λόγω εργασιών, με το χταπόδι να μη χάνει την ευκαιρία να κάνει ένα «άλμα» προς την ελευθερία. Πάντως, ο ίδιος εξέφρασε το παράπονό του, καθώς -όπως είπε χαριτολογώντας- ο Ίνκι δεν άφησε ούτε ένα σημείωμα πριν δραπετεύσει
. Όσο για το δεύτερο χταπόδι το οποίο φιλοξενείται στο ενυδρείο, αποφάσισε να μείνει πίσω, χωρίς να ακολουθήσει τον Ίνκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου